Gelecek Partisi'nden Engelliler Günü Mesajı

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile bir açıklama yaptı.Kansız yaptığı açıklamada 'Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atmak ve onlara engelsiz bir dünya yaratmanın herkesin görevi ve sorumluluğundadır' ifadeleri yer aldı.

  • 452

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız yaptığı açıklamada “Engellilerin toplumun bir parçası olması için elbirliği ile mücadele edilmesi gerekir.Engelli vatandaşlarımızın  hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atmak ve onlara engelsiz bir dünya yaratmanın herkesin görevi ve sorumluluğundadır. Her an bir engelli adayı olduğumuzu unutmayalım ve onları sosyal hayatın bir parçası yapmak için birlikte mücadele edelim. Engelli bireylerimizin gayretleriyle ortaya çıkan sayısız başarı örneği, bundan sonra gerçekleşecek çok daha büyük başarıların da habercisidir. İnanıyoruz ki onların üretim ve yönetimde engel tanımadan  “ben varım” demeleri, bizleri daha güçlü bir geleceğe taşımaktadır” dedi.  
İlçe Başkanı Sadet Kansız’ın Engelliler Günü açıklamasının son bölümünde  “3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, engelli kardeşlerimiz ile ilgili toplumsal farkındalığın artmasına, onların hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına vesile olmasını diliyor, bütün engellerin sevgi, saygı ve dayanışmayla aşılacağını hatırlatarak, tüm engelli vatandaşlarımıza ve onların fedakâr ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Gelecek Partisi her zaman engellilerin ve engelli ailelerinin yanındadır” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme