Gelecek Partisi Fethiye İlçe Kongresi 24 Şubat'ta yapılacak

Gelecek Partisi Fethiye 1. Olağan Genel Kurulu, 24 Şubat Çarşamba günü Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde yapılacak. Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saadet Kansız'ın tek listeyle gideceği kongreye, Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu da katılacak. FRT TV'de Pozitif Düşünce programına konuk olan Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı ve Kurucular Kurulu üyesi Yüksek Mimar Selahattin Kayaman, Genel başkan Ahmet Davutoğlu'nun kongreyi onurlandıracağını belirtip 'Gelecek Partisi olarak Muğla'yı Fethiye'den ateşleyeceğiz' dedi. 

  • 2129
Gelecek Partisi Fethiye İlçe Kongresi 24 Şubat'ta yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi, Muğla ve ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdürüyor. Muğla’nın pek çok ilçesinde kongrelerini tamamlayan Gelecek Partisi, Fethiye’de de 24 Şubat Çarşamba günü 1. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirecek. Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saadet Kansız’ın tek listeyle gideceği kongreye, Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu da katılacak. Davutoğlu, Dalaman Havaalanı’nda karşılandıktan sonra bu ilçede esnaf ziyaretleri yapacak. Daha sonra konvoy halinde Fethiye’ye geçecek olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Fethiye İlçe Kongresi’nde gençlerle buluşup yeni üye olanlara rozet takıp önemli açıklamalarda bulunacak. Davutoğlu, Fethiye’de de esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşların ekonomi ile ilgili nabzını tutacak. Gün boyu Fethiye’de halkla iç içe olması beklenen Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, aynı gün Fethiye’den ayrılacak. 
ÖNEMLİ MESAJLAR VERECEK
Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programında Fethiye İlçe Kongresi hazırlıkları hakkında bilgiler aktaran Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı ve Kurucular Kurulu üyesi Yüksek Mimar Selahattin Kayaman, tüm Fethiye halkını kongreye davet edip Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Fethiye’deki kongreye geleceği müjdesini verdi. Kayaman “Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu 24 Şubat Çarşamba günü Fethiye İlçe kongremize katılacak. Dalaman Havaalanı’nda kendisini karşılayacağız. Dalaman’da çarşı, esnaf ziyaretleri yapacağız. Daha sonra konvoy halinde Fethiye’ye geleceğiz. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılacak Gelecek Partisi 1. Olağan Genel Kurulumuz’a iştirak edecek. Kültür Merkezinin tahsisi konusunda destekte bulunan belediye başkanımız Alim Karaca’ya teşekkür ediyorum. Kongrede, Gelecek Partisi olarak ileride neler yapacağımız konusunda önemli mesajlar verilecek. Biz gençlerle bir araya gelmek istiyoruz. Gelecek Partisi’ne kongremizde katılan Fethiyeli üyeler var. Onların rozetini genel başkanımız takacak. Muğla’yı Fethiye’den ateşleyeceğiz. Tüm vatandaşlarımıza gönlümüz, kalbimiz açık. Kongremize çocuk, genç, yaşlı herkesi bekliyoruz. Tek isteğimiz Covid kurallarına uymamız. Maske, mesafe ve temizliğe lütfen dikkat edelim” diye konuştu.
Programı izleyen Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saadet Kansız da tüm Fethiye halkını Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı kongreye davet etti. Kansız, “Gelecek Partisi 1. Olağan Genel Kurulu hazırlıklarımız devam etmektedir. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapacağımız kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
 

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Kongresi 24 Şubat'ta yapılacak
Gelecek Partisi Fethiye İlçe Kongresi 24 Şubat'ta yapılacak

Bakmadan Geçme