GAZİLERDEN BOZÇELİK'E ZİYARET

Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban ile yönetim kurulu üyeleri, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Muğla İl Müdürü Seyfi Bozçelik'i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

  • 533
GAZİLERDEN BOZÇELİK'E ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban ile yönetim kurulu üyeleri, gazi kıyafetleri içerisinde İl Müdürü Seyfi Bozçelik’i ziyaret ederek dert ve isteklerini de dile getirdiler. Samimi bir ortamda geçen ziyaret ile ilgili olarak Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban “İl müdürümüz Seyfi Bozçelik’e yeni görevinde başarılar diledik. Bu arada gazilerin sorunlarını da iletme fırsatı bulduk. Kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Muğla İl Müdürü Seyfi Bozçelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip “Aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz bize en büyük emanettir. Şanlı bayrağımızın altında huzur içerisinde yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz için üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye hazırız” dedi.
 

GAZİLERDEN BOZÇELİK'E ZİYARET
GAZİLERDEN BOZÇELİK'E ZİYARET

Bakmadan Geçme