Gazi İlkokulu Salonu Yenilendi (video)

Fethiye Gazi İlkokulu'nun salonu işadamı Kazım Koca, Fethiye Esnaf Odası Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin de katkıları ile yenilendi

  • 1307
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Gazi İlkokulu Salonu Yenilendi (video)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Gazi İlkokulu'nun salonu hayırsever iş adamı Kazım Koca, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin de katkıları ile tamamen yenilendi. Salonun açılışını Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Behçet Saatcı, hayırsever iş adamı Kazım Koca ve diğer yetkililer birlikte yaptılar.


Fethiye Gazi İlkokulu'nun salonu hayırsever iş adamı Kazım Koca, Fethiye Esnaf Odası, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın da katkıları ile tamamen yenilendi. 824 öğrencisi bulunan Gazi İlkokulu'nun yenilenen salon açılış törenine Kaymakam Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Askerlik Şubesi Başkanı Sedat Karabay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, FTSO Başkanı Osman Çıralı, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mete Atay, Mehmet Yılmaz Cesur ile Okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Gazi İlkokulu halk oyunları ekibinin gösterisinin de izlendiği açılış töreninde hayırsever iş adamı Kazım Koca, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu'na teşekkür plaketleri Kaymakam Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Askerlik Şubesi Başkanı Sedat Karabay tarafından sunuldu.


''MODERN SALONA KAVUŞTUK''

Açılış töreninde konuşan Gazi İlkokulu Müdürü Bengi Büyükteke ''Yıllardır bu salon birçok spor etkinliklerine ev sahipliği yapmış gençler boş vakitlerini spor yaparak geçirmiştir. 'Okula hayat olsun' projesi kapsamında hayırsever Kazım Koca Bey, çocuk ve gençlerimizin daha iyi koşullarda spor yapmaları için Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu'nun da destekleri ile modern bir spor salonuna kavuşmuş bulunmaktayız'' dedi.
Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya da sporun önemini anlatıp; salonun yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından salonun açılışını Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Behçet Saatcı, hayırsever iş adamı Kazım Koca ve diğer yetkililer birlikte açtı. Voleybol, basketbol ve pek çok diğer sporların da yapılabileceği salon gezilirken, miniklerin hayırsever iş adamı Kazım Koca'ya teşekkürü ise üzerlerindeki formalarında yazılıydı.

Bakmadan Geçme