Gazeteler İçin Covıd-19 Önlemleri

Basın İlan Kurumu, sahada zor ve riskli şartlar altında çalışan gazetecilere ve yayınlarını aksatmadan sürdüren basına destek olmak amacıyla bazı kararlar aldı. SED Medya bünyesinde bulunan Gerçek Fethiye Gazetemiz Çarşamba ve Cumartesi günleri Dost Gazetemiz de Salı ve Cuma günleri okurlarıyla buluşacaktır. 

  • 853

GAZETEMİZ HAFTADA İKİ GÜN ÇIKACAK

Basın İlan Kurumu, sahada zor ve riskli şartlar altında çalışan gazetecilere ve yayınlarını aksatmadan sürdüren basına destek olmak amacıyla bazı kararlar aldı. SED Medya bünyesinde bulunan Gerçek Fethiye Gazetemiz Çarşamba ve Cumartesi günleri; Dost Gazetemiz de Salı ve Cuma günleri okurlarıyla buluşacaktır. 

COVID-19 (Koronavirüs) salgınıyla mücadelede halkımızın doğru bilgilendirilmesi için risk alarak habercilik yapan gazeteci meslektaşlarımız ve basın kuruluşlarımız için Basın İlan Kurumu Genel Kurulu il ve ilçe genelinde her gün iki gazete yayınlanmasını uygun görmüştür. Fethiye’de de günlük yayım yapan 7 gazete sahipleri her gün iki gazete çıkarma mutabakatına varmıştır. Buna göre; SED Medya bünyesinde bulunan Gerçek Fethiye Gazetemiz Çarşamba ve Cumartesi günleri; Dost Gazetemiz de Salı ve Cuma günleri okurlarıyla buluşacaktır. 

Gazete ve TV yayınlarının sürekliliği için acil haber kadroları görevleri başında olup, idari izinli olan basın mensuplarımızın da gerekmedikçe evlerinden çıkmamaları uygun görülmüştür.

Çok değerli abonelerimize ve okurlarımıza saygıyla duyurulur.
 

Bakmadan Geçme