• Haberler
  • Spor
  • Galler-Türkiye Maçı Şifresiz Yayınlanacak mı? A Milli Takım UEFA Uluslar Ligi'nde İlk Maçına Galler Deplasmanında Çıkıyor!

Galler-Türkiye Maçı Şifresiz Yayınlanacak mı? A Milli Takım UEFA Uluslar Ligi'nde İlk Maçına Galler Deplasmanında Çıkıyor!

Milli futbolseverler, A Milli Takım'ın UEFA Uluslar B Ligi 4. gruptaki ilk maçını sabırsızlıkla bekliyor. Galler deplasmanında oynanacak bu heyecan dolu karşılaşma için gözler maçın tarihi, saati ve hangi kanalda yayınlanacağına çevrildi. Peki, Galler-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

  • 595
Galler-Türkiye Maçı Şifresiz Yayınlanacak mı? A Milli Takım UEFA Uluslar Ligi'nde İlk Maçına Galler Deplasmanında Çıkıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Galler-Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. grupta İzlanda, Galler ve Karadağ ile mücadele edecek. İlk maçını Galler deplasmanında oynayacak olan Türkiye, 6 Eylül Cuma günü saat 21:45’te sahaya çıkacak. Bu önemli mücadele, TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

A Milli Takım UEFA Uluslar B Ligi 4. Grupta İlk Maçına Hazırlanıyor
UEFA Uluslar B Ligi 4. grupta mücadele edecek olan A Milli Takımımız, Süper Lig'e verilen milli aranın ardından Galler karşısında sahaya çıkacak. İlk maçın ardından İzlanda'yı sahasında konuk edecek olan Türkiye, gruptan çıkma mücadelesine sıkı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı
A Milli Takım Teknik Direktörü tarafından belirlenen aday kadro da büyük ilgi gördü. Kadroda yer alan oyuncular şunlar:
Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor).
Defans: Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan (Galatasaray), Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Samet Akaydin (Fenerbahçe), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Merih Demiral (Al-Ahli), Zeki Çelik (Roma).
Orta saha: Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Wolfsburg).
Forvet: Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Can Uzun (Eintracht Frankfurt), Eren Dinkci (Freiburg), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Mustafa Hekimoğlu, Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Umut Nayir (TÜMOSAN Konyaspor).
 

Bakmadan Geçme