GALATASARAYLI AHMET ÇALIK, YAMAÇ PARAŞÜTÜ İLE UÇTU

Galatasaray ve milli takım oyuncusu Ahmet Çalık tatil için geldiği Muğla'nın Fethiye İlçesinde Babadağ'dan yamaç paraşütü ile uçtu.

  • 3202
GALATASARAYLI AHMET ÇALIK, YAMAÇ PARAŞÜTÜ İLE UÇTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlerbirliği'nin transfer teklifinde bulunduğu Galatasaray'ın 25 yaşındaki savunma oyuncusu Ahmet Çalık tatil için geldiği Fethiye’de yamaç paraşütü keyfi yaşadı. Ahmet Çalık Gravity yamaç paraşütü şirketinin tecrübeli pilotlarından Sami Cengizoğlu ile Babadağ’a çıktı. Babadağ’ın 1700 metrelik pistinde gerekli hazırlıkları yapan Sami Cengizoğlu ve Ahmet Çalık tandem (ikili) uçuş gerçekleştirdi. Gökyüzünde yaklaşık 25 dakika adrenalin keyfi yaşayan Ahmet Çalık Ölüdeniz’ in havadan muhteşem manzarasını izledi. Pilot Cengizoğlu’ nun zaman zaman havada yaptığı akrobasi hareketleriyle büyük coşku yaşayan Ahmet Çalık Belcekız Plajına inişte hayranlarının alkışlarıyla karşılaştı. Ahmet Çalık Pilot Sami Cengizoğluna teşekkür ederken ‘’Harika bir uçuş yaptık, Ölüdeniz havadan muhteşemdi. Tatilim çok güzel geçiyor, Babadağ’dan Ölüdeniz’e uçarken büyük keyif yaşadım, adrenalin depoladık.’’ Diye konuştu.

Yamaç Paraşütü Pilotu  Sami Cengizoğlu ise; ‘’Milli oyuncumuzu yamaç paraşütü ile uçurmaktan mutlu oldum. Galatasaraylı oyuncumuz hiç korkmadı, hiç heyecan yaşamadı, havada her şey güzeldi. Tüm futbolcuları Ölüdeniz’e uçmaya davet ediyorum ’’ ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme