GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ MORAL ORGANİZASYONU

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği'nden, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'a moral desteği… ING Basketbol Süper Ligi'nde, Cumartesi günü Galatasaray Doğa Sigorta'yı ağırlayacak olan Fethiye temsilcisi bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

  • 1048
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ MORAL ORGANİZASYONU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri, Lokman Hekim Fethiye Belediyesporlu yöneticiler, teknik heyet ve oyuncuları; Ece Saray Mod Cafe’de kahvaltıda ağırladı. Galatasaray Doğa Sigorta maçı öncesi Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği bu etkinlik, LH Fethiye Belediyespor Kulübü tarafından memnuniyetle karşılandı. 

Cumartesi günü Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda oynanacak Süper Lig maçında Galatasaray ile karşılaşacak Fethiye ekibi, kahvaltı organizasyonunda moral depoladı. Takım kaptanı Tufan Önen’in yanı sıra Barış Hersek, Emir Gökalp ve ABD’li oyuncular ile tüm takıma dernek üyeleri tarafından yoğun ilgi gösterildi. Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan tarafından Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak’a çiçek takdim edildi. 

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan yaptığı açıklamada, “Bir başarı öyküsünün devamındayız. Fethiye’de basketbolda 2-3 yıllık süreçte çok önemli başarılara imza attık. Takımımız şu an bence hak ettiği yerde. Zamanımız olsaydı daha iyi bir takım kurabilirdik. Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği olarak bizim önceliğimiz Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’dur. Cumartesi günü Galatasaray, Fethiye’de temsilcimiz ile karşılaşacak. En güzel tarafı Galatasaray, Fenerbahçe, Anadolu Efes gibi Türkiye’nin sayılı kulüplerini burada görmek… Fethiye bunu hak ediyordu. Eminim takımımız birkaç maç sonra toplanıp, galibiyet serilerine başlayacaktır. Şu anda en önemli eksiğimiz taraftarımız. Taraftarımız olsaydı Bursaspor maçını kesin kazanırdık. Pandemi süreci geçince taraftarlarımızla birlikte başarı da gelecektir. Ligde kalıcı bir takım olacağımıza inanıyorum. Sonuna kadar takımımızın arkasındayız ve başarılar diliyoruz” dedi.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak açıklamasında, “Bu duyarlı davranışlarından dolayı Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Galatasaray ülkemizin en köklü takımlarından birisi… Bu hafta Fethiye’de, Galatasaray ile çok önemli bir maçımız var. Başkanımızın dediği gibi zor bir süreçten geçtik. Süper Lig sürecinde tüm Fethiye yanımızda oldu. Herkesin bildiği gibi son dakikada lige katıldık ve hazırlıklarımıza başladık. Yeni transferlerimizle takımımızı oluşturmaya başladık. Önümüzdeki haftalarda maçlarımızı kazanmaya başlayacağız ve sporseverler çok güzel bir takım izleyecekler” diye konuştu. 


  

GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ MORAL ORGANİZASYONU
GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ MORAL ORGANİZASYONU
GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ MORAL ORGANİZASYONU
GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ MORAL ORGANİZASYONU
GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ MORAL ORGANİZASYONU
GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ MORAL ORGANİZASYONU

Bakmadan Geçme