• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi Başkan Arıkan'dan skor tahmini

Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi Başkan Arıkan'dan skor tahmini

Galatasaray Beşiktaş maçı ile Süper Kupa Finali heyecanı futbolseverlerle buluşacak. Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası'nın kazananı Beşiktaş, bugün Atatürk Olimpiyat Stadyumunda kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele öncesi Fethiye Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Emre Can Arıkan ise çeşitli açıklamalarda bulundu.

  • 795

Galatasaray Beşiktaş maçı, iki takımın ezeli rekabetteki 356'ncı mücadelesi olacak. Galatasaray'ın ezeli rakibi karşısında 127 galibiyeti bulunurken, 114 mücadeleden ise mağlup ayrıldı. 115 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı. Zorlu karşılaşma öncesi Fethiye Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Emre Can Arıkan, skor tahmini yaparak çeşitli açıklamalarda bulundu.

2-0 VEYA 3-0 KAZANILACAK
Fethiye Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Emre Can Arıkan,“ Sezona başlıyoruz. Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Geçen sezona ait olan bir kupayı bu sezon kaldırmak istiyoruz. Çift kupalı bir şampiyonluğun olacağını düşünüyorum. Biz şampiyon takımız. Son günlerde de sosyal medyada transferler ile ilgili eleştiriler oluyor. Takımımızın transfer çalışmaları sürüyor. Şampiyon kadronun bu akşam maçı alacağını düşünüyorum. Güzel bir zafer olacak. Karşılaşmanın 2-0 veya 3-0 Galatasaray’ın galibiyeti ile sonuçlanacağını düşünüyorum.”
 

Bakmadan Geçme