GALATASARAY BASKETBOL TAKIMI FETHİYE'DE

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ING Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Beşkaza Spor Salonu'nda tarihi bir maçta Galatasaray'ı ağırlayacak. 1905 yılında kurulan Galatasaray, Fethiye'ye resmi bir müsabaka için tarihinde ilk kez geldi.

  • 2266
GALATASARAY BASKETBOL TAKIMI FETHİYE'DE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligin 3. haftasında İstanbul’da ligin şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe Beko ile karşılaşan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da izin kullanmadan maça hazırlandı.
Süper Ligin 4.haftasındaki Lokman Hekim Fethiye Belediyespor - Galatasaray mücadelesi 17 Ekim Cumartesi günü, saat: 15.15’te, Beşkaza Spor Salonu’nda başlayacak. Müsabaka, ING Basketbol Süper Ligi'nin resmi yayıncı kuruluşu Tivibu tarafından naklen yayınlanacak. Maç, Covid-19 önlemleri nedeniyle seyircisiz oynanacak.

GALATASARAY TARAFTARLAR DERNEĞİ’NDEN KONUK EKİBE KARŞILAMA
Galatasaray maçı öncesinde hafta içinde LH Fethiye Belediyespor yöneticilerine ve oyuncularına bir moral kahvaltısı organize eden Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri konuk takımı Dalaman havaalanında çiçeklerle karşıladılar.

Konuk Galatasaray kafilesi Karagözler mevkiindeki La Farine Otele gelişinde de yoğun ilgi gördü. Pandemi tedbirleri nedeni ile sarı-kırmızılı oyuncular doğruca otelde odalarına çekildiler. Daha sonra Ece Marina’daki Fethiye Körfezi manzaralı Mod Cafe Restoran’da akşam yemeği yediler.

LOKMAN HEKİM FETHİYE BELEDİYESPOR’A PİVOT TAKVİYESİ
Yeşil-lacivertli ekip, Galatasaray maçı öncesinde kadrosunu 28 yaşındaki, 2.03 boyundaki pivot Darion Atkins ile takviye etti. 

Yunanistan’ın AEK Athens takımından transfer edilen Darion Atkins Perşembe günü sabahı ailesiyle birlikte Fethiye’ye ulaştı ve ayağının tozuyla sağlık kontrolünden geçti. 

Baş antrenör Alkım Ay’ın Birleşik Amerikalı uzun forvete Galatasaray maçında süre vermesi beklenirken, yine aynı şekilde, Fenerbahçe Beko’dan alınan Barış Hersek’in de LH Fethiye Belediyespor formasını ilk kez Galatasaray maçında giymesi bekleniyor. 

TARAFTARLAR MORAL VERECEK
Bu arada Cumartesi günü saat 12.00 sıralarında Lokman Hekim Fethiye Belediyesporlu taraftarların Beşkaza Spor Salonu önünde takıma meşaleli bir karşılama yapacağı da öğrenildi. 
 

GALATASARAY BASKETBOL TAKIMI FETHİYE'DE

Bakmadan Geçme