Futbolculara Moral Ziyareti

Süper Amatör Lig'de, mücadele eden Seydikemer Belediyespor, Göcekspor maçının hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

  • 745
Futbolculara Moral Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni futbol sezonuna yoğun tempoda hazırlanan Seydikemer Belediyespor’a moral ve motivasyon amaçlı futbolcuları ziyaret eden Seydikemer belediye başkan vekili Alper Çalıkoğlu ve Belediye başkan yardımcısı Ramazan Kaynak, Kulüp Başkanı Hasan Köymen ve yönetim kurulu, futbolcularla bir araya geldi.

Bordo mavi ekibe moral ziyareti gerçekleştiren Seydikemer belediye başkan vekili Alper Çalıkoğlu ve belediye başkan yardımcısı Ramazan Kaynak futbolcularla tek tek dolaşarak başarılar dileyip baklava ikramında bulundular. Seydikemer belediye başkan yardımcısı Ramazan Kaynak, “Cumartesi günü ilk maçımıza başlıyoruz. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz. Sizlere başarılar dilemek için başkan vekilim ile beraber geldik” dedi

Spor yapmanın önemine değinen Seydikemer belediye başkan vekili Alper Çalıkoğlu ise “Spor yapmak güzel bir şey bizde geç olsa başladık. Akşamları 5 kilometre yürüyorum. Sizin yaptığınız tabi Seydikemer’imize göre inşallah daha iyi mevkilere geliriz ilerleyen zamanlarda profesyonelce yapıyorsunuz. Ben sizleri yeni sezonda başarılar diliyorum. İnşallah Seydikemer’e yakışır başarılar elde ederiz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bakmadan Geçme