FUHUŞ PAZARLIĞI ÜZERİNDEN DOLANDIRICILIK VE HIRSIZLIK YAPAN 5 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir vatandaşın fuhuşa aracılık eden grup tarafından evinde darp edildiği, ev sahibinin parası ve ziynet eşyalarının çalındığı ihbarı üzerine yakalama çalışması başlattı.

  • 1288
FUHUŞ PAZARLIĞI ÜZERİNDEN DOLANDIRICILIK VE HIRSIZLIK YAPAN 5 ŞÜPHELİ YAKALANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir vatandaşın fuhuşa aracılık eden grup tarafından evinde darp edildiği, ev sahibinin parası ve ziynet eşyalarının çalındığı ihbarı üzerine yakalama çalışması başlattı.

Edinilen bilgiye göre, olayın yaşandığı bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler yaklaşık 100 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini incelediler. Görüntülerde darp, fuhuş, ve hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen 5 kişinin kimlikleri tespit edildi.Gözaltına alınan İ.T, B.C, K.K, M.C.B, H.A.Ç’nin benzer 5 olaya daha dahil oldukları, fuhuş üzerinden kişileri dolandırdıkları ve vatandaşların para ile değerli eşyalarına el koydukları belirledi.

Şüphelilerin ikametlerinde, 137 bin 880 lira, 750 avro, 220 dolar, 80 paund, altın ziynet eşyaları, 2 tabanca, 2 satır, göz yaşartıcı sprey, muşta, beyzbol sopası, 27 cep telefonu, diz üstü bilgisayar ile çok sayıda GSM hattı ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Bakmadan Geçme