FTSO'DAN OSMAN GÜRÜN'E 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dim, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Osman Gürün'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

  • 886
FTSO'DAN OSMAN GÜRÜN'E 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FTSO yönetimini makamında kabul eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi olarak tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalışmaya özen gösterdiklerini söyledi. Yeni dönemde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile birlikte uyum içinde hizmet üreteceklerine inandıklarını kaydeden Osman Gürün, hizmetin en iyisini hak eden Fethiye’ye doğal güzelliklerini öne çıkaracak alt yapı ve üst yapı yatırımları yapacaklarını ifade etti.

 

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı da 31 Mart yerel seçimlerinde beşinci kez seçilerek büyük bir başarıya imza atan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e yeni dönem için başarılar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Fethiye’nin sorunları da istişare edildi.

 

 

Bakmadan Geçme