FTSO'dan Haksız Fiyat Artışına Karşı Mücadele

Tüm Dünya'ya yayılan Koronavirüsünün (Covid-19) ülkemizde de görülmesinin ardından ürünlerde haksız fiyat artışlarının artmasının üzerine Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), tespit ettikleri bu tür işletmelere karşı gerekli işlemlerin başlatılacağını duyurdu. 

  • 549
FTSO'dan Haksız Fiyat Artışına Karşı Mücadele
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm Dünya’ya yayılan Koronavirüsünün (Covid-19) ülkemizde de görülmesinin ardından ürünlerde haksız fiyat artışlarının artmasının üzerine Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), tespit ettikleri bu tür işletmelere karşı gerekli işlemlerin başlatılacağını duyurdu. 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO)'dan yapılan yazılı açıklamada; "Ortaya çıkan yeni tip Koronavirus (Covid-19) isimli hastalık sonrasında, bazı işletmelerin söz konusu durumdan istifade ederek ticari ürünlerde haksız fiyat artısı gerçekleştirdiği hakkında şikâyetler ulaşmıştır. Bu kapsamda, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak, çalışma alanımızda tespit edilecek bu tur işletmeler hakkında disiplin mekanizmalarımızı çalıştıracağımız ve bu haksızlıkları yapan firmalara  Oda ve Borsa Üyelerine Verilecek Disiplin ve Para Cezaları ile Disiplin Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde gerekli işlemlerin başlatılacağını bir kez daha kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki; vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız" denildi. 

Bakmadan Geçme