FTSO'DA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası girişimci adaylarına yol göstererek, fikirlerini hayata geçirebilmesi amacıyla 4 günlük KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenledi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Kiracı tarafından verilen eğitime 22 yeni girişimci adayı katıldı.

  • 1297
FTSO'DA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ VERİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de KOSGEB temsilciliği olarak faaliyet gösteren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, bölgemizde sürdürülebilir girişimcilik ortamı için faaliyetlerini sürdürüyor. FTSO’nun her yıl düzenlediği KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi30 Temmuz- 2 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Eğitimin son günü katılımcılarla bir araya gelen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı,    “Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak,  bölgemizde girişimci sayısının ve var olan girişimci yetkinliğinin artırılması hedefiyle 2013 yılından bu yana her yıl KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik eğitimleri düzenliyoruz. Kendi işini kurmak isteyen yeni girişimcilerin KOSGEB Girişimci Destek Programından faydalanabilmesi için Odamızda düzenlenen bu eğitimlere bugüne kadar toplam 228 kişi katılarak sertifika aldı.” dedi.

Çıralı konuşmasında eğitimlerin düzenlenmesinde destek veren KOSGEB İl Müdürlüğüne ve eğitimleri veren Fethiye İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Doçent Dr. Hakan Kiracı’ya teşekkür etti.

Çıralı, FTSO’daKOSGEB Girişimcilik Eğitimlerinin yanı sıra, KOSGEB destekleri hakkında üyelere daha ayrıntılı bilgi verebilmek için KOSGEB Temsilciliği kurulduğunu hatırlatarak, 2 personelin bu konuda üyelere hizmet verdiğini anlatarak, “Üyelerimiz KOSGEB ile ilgili yada Bakanlıkların diğer destekleri noktasında tüm konularda Odamızdan destek alabilir” diye konuştu.

Eğitimin son gününde devlet teşviki ile iş kuran genç girişimci Günal Biyolojik Tarım Ltd. Şti. sahibi Ali Rıza Günal katılımcılarla tecrübelerini paylaştı. Günal, devlet teşviki ve KOSGEB desteği alan projeleri hakkında katılımcı girişimci adaylarına bilgi aktardı.

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılan 22 aday KOSGEB Yeni Girişimci Desteği başvurusu yapabilmek için; Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi almaya hak kazandı.

 

Bakmadan Geçme