FTSO yönetiminden, Dünya Emekçi Kadınlar Günü ziyaretleri 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şevket Süreyya Gürol, Emre Başaran ile Ramazan Dim, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Fethiye'nin kadın yöneticilerini ziyaret etti. Başkan Çıralı ve Yönetim Kurulu üyeleri, çiçek ve kitap hediye ettiği kadın yöneticilerin günlerini kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

  • 666
FTSO yönetiminden, Dünya Emekçi Kadınlar Günü ziyaretleri 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FTSO Yönetimi, 8 Mart etkinlikleri kapsamında sırasıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Fethiye İlçe Müdürü Gamze Yılmaz, Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatmagül Yur ve Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ruhsar Doyuk’u makamında ziyaret etti. Ziyaret edilen kadın yöneticilere Şirin Yelmen Oktar’ın ‘Çalışan Annenin Yaşam Dengesi’ adlı kitabını ve çiçek hediye eden Başkan Çıralı ve Yönetim Kurulu üyeleri, günlerini kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. 

HaberMüdürler Yıldız ve Doyuk ile Dekan Yur, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, FTSO Yönetimi’ne nazik davranışları nedeniyle teşekkür etti. 

Haber
Başkan Çıralı: “Kadın varsa yarın var"
Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye’nin önde gelen kadın yöneticilerini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediklerini belirterek, tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. FTSO’nun kadınlara pozitif ayrımcılık yapan bir Oda olduğunu vurgulayan Başkan Çıralı Genel Sekreter Av. Ezgi Kullukçu da dahil 16 çalışanın 11’inin kadın olduğunu belirtti. Kadın titizliği ve hassasiyetiyle başarılı projelere imza attıklarını belirten Başkan Çıralı, kadınlar günü nedeniyle Fethiye’nin başarılı kadın yöneticilerinden 3’ü ile bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi. 
Kadın girişimcilerin de rol model olarak öne çıkmasıyla, kadınların iş dünyasında daha büyük roller almasını istediklerini vurgulayan Başkan Çıralı, “Kadınlarımıza verilen değer açısından çok şanslı bir coğrafyada yaşıyoruz. Muğlamız Türkiye’nin Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Karnesi’nde ‘En Eşitlikçi İl’ unvanına sahip… Birlikte üretiyor, birlikte paylaşıyoruz. Kadın girişimcilerimize duruşlarıyla, yaptıklarıyla, başarılı çalışmalarıyla örnek olan TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Şeniz Mehtap Çahan başta olmak üzere, Odamız Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Hicran Ayva Yeşertener, Aylin Kurt Özyurt ve Büşra Tuncer ile tüm icra komitesi üyelerini özverili çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Üreten, dünyayı emekleriyle iyileştiren, güzelleştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü tekrar kutlu olsun.” dedi.

Bakmadan Geçme