FTSO YÖNETİMİ, MHP FETHİYE İLÇE BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) yönetimi, MHP Fethiye İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Osman Cura ve ilçe yönetimi ile bir araya geldi. Yürütülen projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette MHP ilçe yönetimi, FTSO'nun projelerini her platformda destekleyeceklerini belirtti.

  • 668
FTSO YÖNETİMİ, MHP FETHİYE İLÇE BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Fethiye İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarete, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Sayman Üyesi İbrahim Erdem, yönetim kurulu üyeleri Şevket Süreyya Gürol ile Fatih Tufan katıldı. FTSO heyetini, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette, Başkan Osman Çıralı MHP heyetine, FTSO tarafından sürdürülen projeler hakkında bilgi verdi. Ziyarette yeni tip koronavirüs pandemisi nedeniyle maske ve hijyen kurallarına özel özen gösterildi.

Başkan Çıralı, Fethiye Seydikemer Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesinin 450 milyonluk değeriyle bölgenin en büyük projesi olacağını belirtti. FTSO’nun 200 milyon lira değerindeki Babadağ Teleferik Projesi’nin ardından bölgenin gelişimine katkı sunacak dev bir projenin daha gerçekleşmesi için çalıştığını anlatan Başkan Çıralı, 68 yatırımcı sayısına hızla ulaşıldığını vurgulayarak, bin 200 dönümlük arazi üzerine kurulacak tesislerin bölgede birçok insana istihdam sağlayacağını söyledi. Siyasi partileri ziyaret ederek projeler hakkında bilgiler verdiklerini aktaran Başkan Çıralı, “Siyasi partilerimizi ziyaret ediyor, projelerimiz hakkında bilgiler veriyoruz. Tüm siyasi parti temsilcilerimizin desteğine ihtiyacımız olacak. Bölgemiz için büyük yatırımların mutlu sona ulaşması için tüm kurumların birlikte hareket etmesi çok önemli. Nazik karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.  

Başkan Cura: “Tüm projelerin destekçisiyiz”
Ziyaretlerinden dolayı FTSO yönetimine teşekkür eden MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ise “Başkan bey yürüttükleri çalışmalar hakkında bizleri bilgilendirdi. Açıkçası projelerin detaylarını dinlemek bizleri çok mutlu etti. Gerçekten bölgemiz için büyük atılımlar sağlayacak projeler hayata geçiyor. Biz MHP olarak tüm projelerinizin destekçisi olacağız.” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme