FTSO, Üyelerini Unutmadı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve yönetim kurulu üyeleri, Covid-19 sürecinde üyelerini unutmadı. Her konuda üyeleri bilgilendiren Başkan Çıralı, Covid-19 nedeniyle kapanan mekanların çalışanlarına gıda kolisi yardımı sağlarken üyelere de maske desteği veriyor. 65 yaş üstü üyelerine de telefonla ulaşıp ihtiyaçlarını soran Başkan Çıralı, iş yerlerinin bayramda açılması dileğinde bulundu.

  • 594
FTSO, Üyelerini Unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’deki sağlık çalışanlarına da desteklerde bulunan FTSO, Denizbank ile birlikte Nefes Kredisi projesinde de üyelerinin işlemlerini yakından takip ediyor. FTSO Başkanı Osman Çıralı yaptığı açıklamada “Herkesin talebi bir an önce mekanları açmak. Önümüzde yine 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması var. Bütün tedbirleri Sayın Kaymakamımız öncülüğünde FTSO olarak aldık. Fırıncılarla ilgili ilk başta bir sıkıntı çıkmıştı. Bu sorunlar çözüldü. İnşallah ekmek dağıtımında bir sıkıntı olmayacak. Cuma günü marketler, manavlar açık olacak. Halkımız belki sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili tepki gösteriyor ama Fethiye’deki pozitif vaka sayısının az olmasının sebebi de bu tedbirlerden kaynaklanıyor. Ben bu konuda sağlıklı çalışmalarından dolayı Sayın Kaymakamımız’a, Emniyet’e, Jandarma’ya, Belediye’ye çok teşekkür ederim. Ayrıca bu kredilerin sağlanması konusunda da TOBB Başkanımız Rıfat Bey’e çok teşekkür ediyorum. Gerçekten yönetim kuruluyla beraber çok özverili çalışmalar yaptılar. Biz her zaman FTSO olarak üyelerimizin yanındayız. Talepleri toplayıp TOBB’a, Bakanlık’a ve Muğla Milletvekillerimize ulaştırıyoruz. İnşallah bundan sonra da arkadaşlar, aldıkları krediyi olumlu yönde harcarlar” diye konuştu.

İNŞALLAH İŞ YERLERİ BAYRAMDA AÇILIR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Covid-19 sebebiyle kapanan mekanların çalışanlarının mağdur olduğunu ifade ederek “Ayrıca yıllardan beri yaptığımız Ramazan ayından dolayı gıda yardımı yapıyoruz. Fethiye’de salgın sebebiyle kapanan mekanlar var. Bu mekanların çalışanları daha çok mağdur durumda. Bu sene biz yönetim ve TOBB olarak bu mekanlarda çalışanlara yardım yapmayı kararlaştırdık. İnşallah amacına ulaşır. Biz de TOBB’un gönderdiğinin üzerine biz de katkı sağladık. Ayrıca biz FTSO olarak üyelerimize 10’arlı paketler halinde ücretsiz maske dağıtımı yapıyoruz. Onun dışında sağlıkçılarla ilgili gerekli desteklerimizi yaptık. Bu zor süreçte çalışan arkadaşlarım mesai kavramı gözetmeden çalışıyorlar. Ayrıca çalışan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Önümüzde bayram var. İnşallah işyerleri bayramda açılır, turizmciler işlerine başlarlar diye umut ediyorum. Herkese bu konuda destekçi olmalarını, evden çıkmamalarını tavsiye ediyorum. Bu işi başarabilmemiz için evden çıkmamamız gerekiyor. Biz bugün 65 yaş üstü üyelerimizi tek tek arayıp bir ihtiyaçları varsa FTSO olarak gidip onların ihtiyaçlarını karşılayabiliriz diye de bildiri yaptık. Yani FTSO olarak yapabileceğimiz ne varsa bütün üyelerimizin ve Fethiye’nin emrindeyiz. İnşallah bu zor günleri atlatırız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme