FTSO SEÇİM TARİHİ BELLİ OLDU! 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nda (FTSO) seçim tarihi belli oldu. 6 bini aşkın üyesi bulunan FTSO'da organ seçimleri için 15 Ekim 2022 tarihinde sandık başına gidilecek.

  • 686
FTSO SEÇİM TARİHİ BELLİ OLDU! 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FTSO organ seçimleri için İlçe Seçim Kurulu’nun 15 Ekim 2022 Cumartesi gününü belirlediğini açıklayan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Oda seçiminin Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (eski Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)’nde yapılacağını bildirdi. 5174 sayılı Kanuna göre oda seçimlerinin 4 yılda bir, 1 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında yapıldığını belirten Osman Çıralı, seçim takvimiyle ilgili İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına başvurduklarını ve Başkanlığın teyidinin ardından 15 Ekim 2022 tarihinin kesinleştiğini söyledi. 15 Ekim Cumartesi günü yapılacak seçimle FTSO’nun 13 meslek komitesinin üyeleri ve 38 kişilik Oda Meclisi belirlenecek. Oluşacak yeni meclis, meclis başkanı ve divan üyelerini, yönetim kurulu, disiplin kurulu üyelerini belirleyecek. 

BAŞKAN ÇIRALI, “DEMOKRASİ ŞÖLENİ OLMASINI DİLİYORUM”
1 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen seçimle göreve geldiklerini hatırlatan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, şunları söyledi, “Beraber yola çıktığımız ve bize güvenen arkadaşlarıma, 4 yıl hizmet yaptığımız meslek komitesi üyelerimize, 38 meclis üyemize, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma hepsine yaptıkları uyumlu çalışmaları ve emekleri için teşekkür ediyorum. Seçimimizin bir demokrasi şöleni olmasını diliyorum. Odamıza ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 


 

Bakmadan Geçme