FTSO Meclis Üyelerine 'Yönetim Becerileri Eğitimi' verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Kasım Ayı Olağan Toplantısı öncesinde Eğitmen ve Danışman İlker Kaldı, FTSO Meclis üyelerine online 'Yönetim Becerileri' eğitimi verdi.

  • 587
FTSO Meclis Üyelerine 'Yönetim Becerileri Eğitimi' verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Kasım Ayı Olağan Toplantısını, 19 Kasım Perşembe günü FTSO Likya Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantı öncesinde Meclis üyeleri yönelik onlin  düzenlenen “Yönetim Becerileri” eğitimine FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile Oda personeli toplam 32 kişi katıldı. Danışman ve  Eğitmen İlker Kaldı tarafından verilen “Yönetim Becerileri” eğitiminde, motivasyon, karar verme, iletişim ve problem çözme konuları işlendi. 
Başarılı bir yönetici olmanın püf noktalarına dikkat çeken İlker Kaldı, yöneticinin, çalışanlarına karşı şeffaf ve adil olması gerektiğini vurguladı. İyi bir yönetici olabilmek için özellikle kriz anlarında hızlı karar vermenin çok değerli olduğunu kaydeden İlker Kaldı, yöneticilerin çalışanlara karşı, sabırlı, motive edici aynı zamanda da eşit mesafede olması gerektiğini ifade etti. Çalışanlara insiyatif verilmesi gerektiğini kaydeden İlker Kaldı, nasıl iyi yönetici olunabileceğini örneklerle anlattı. İş hayatında ekip çalışmasının önemine vurgu yapan Kaldı, yaratıcı olan ve büyük resmi görebilen insanların iyi bir yönetici olduğunun altını çizdi. 
Eğitim, katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi. 

Bakmadan Geçme