FTSO'dan turizmcilere özel etkinlik

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Facebook ve Marmaris Ticaret Odası (MTO) işbirliğinde düzenlenecek 'Dijital Masterclass @Travel' toplantısında dijital turizm trendleri, seyahat ve pazarlama çözümleri masaya yatırılacak.

  • 610
FTSO'dan turizmcilere özel etkinlik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

10 Aralık Perşembe günü, saat 14.00’te online video konferans yöntemiyle gerçekleşecek toplantıya, turizm sektörü duayenlerinden Fütürist Otelci Cem Kınay, Facebook Seyahat Sektörü Lideri Candaş Gültekin ve Facebook Kamu Ortaklıkları Müdürü Burak Karagöl, konuşmacı olarak katılacak. Toplantıda, ‘Turizmde Trendler ve Dijitalleşme’, ‘Seyahat Sektörü Dijital Trend'ler’, ‘Facebook Pazarlama Çözümleri: Seyahat’ konu başlıkları ele alınarak katılımcıların soruları yanıtlanacak. 
Turizmde dijitalleşme ve yeni trendler masaya yatırılacak
Toplantının ilk bölümünde Turizmde Trendler ve Dijitalleşme başlığı altında dijitalleşmeyle beraber değişen trendler, deneyimleme, yerellik, doğa ve sosyalleşme konuları masaya yatırılacak. Yapay zeka, blockchain, güçlendirilmiş gerçeklik, pazarlama ve ödeme sistemlerinin gelecekteki yolları değerlendirilecek. 
Toplantının 2’nci bölümünde ise ‘Facebook Pazarlama Çözümleri: Seyahat’ başlığı altında seyahat sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin Facebook ve Instagram platformlarını kullanarak hedef kitlelerine etkili bir şekilde nasıl ulaşabilecekleri anlatılacak. Söz konusu platformlarda yayınlanacak reklam kampanyalarının kurulumu, yönetilmesi ve izlenmesi ile ilgili konular ele alınarak, seyahat sektörüne özgü çözümler ve başarı hikayelerine yer verilecek.
Son bölümde Seyahat Sektörü Dijital Trendleri başlığı altında Facebook ve Instagram platformlarında turizm sektörüne ilişkin gözlenen trendler ve bu trendler doğrultusunda atılabilecek adımlar üzerinde durulacak. Toplantıda ayrıca seyahat sektörüne özel etkili pazarlama stratejilerini nasıl oluşturacağı ve ölçüleceği, konusunda katılımcılara detaylı bilgiler verilecek. Konaklama ve seyahat sektörü için hedefler ile pazarlama çözümlerinin de tartışılacağı toplantıya FTSO web sitesinden online kayıt yapılarak ücretsiz olarak katılınabilecek. 

Bakmadan Geçme