FTSO'dan kadın girişimcilere tam destek 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'ndan, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu'nun 'İşimiz Temiz' ve 'Babalar ve Kızları' projelerine tam destek. Muğla Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehtap Şeniz Çahan'ın başkanlığında Muğlalı kadın girişimcilerle bir araya gelen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, 'İşimiz Temiz' ve 'Babalar ve Kızları' projeleri hakkında bilgi aldı. Muğla Kadın Girişimciler Kurulu'nu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Osman Çıralı, 'FTSO olarak kadın girişimcilerimizin her zaman ve her konuda yanınızdayız. 'İşimiz Temiz' ve 'Babalar ve Kızları' projeleri için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.' dedi. 

  • 765
FTSO'dan kadın girişimcilere tam destek 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehtap Şeniz Çahan, Başkan Yardımcısı Aslı Karataş, Kurul Üyeleri Pınar Canan Topuz, Selma Ünal, Hicran Ayva Yeşertener, Aylin Kurt Özyurt ve Selma Ünal FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu ile görüştü. Ziyarette Mehtap Şeniz Çahan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB)  öncülüğünde yürütülmekte olan Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve OPET’in desteğiyle geliştirilen “İşimiz Temiz Projesi'nin” detayları hakkında Başkan Çıralı’ya bilgi verdi. Projenin turizm potansiyelinin yüksek olan Antalya, İzmir ve Muğla’da pilot olarak başlatıldığını belirten Çahan, toplumda farkındalık oluşturma amaçlı proje ile hizmet sektöründeki yeme- içme, konaklama ve ulaşım alanında faaliyet gösteren mikro işletmelerin öne çıkmalarına destek verileceğini ifade etti. 
Kadın girişimcilerin sayısının arttırılması, kadınların üretime katılması amacıyla çalıştıklarını rol model kadın girişimcilerin desteklenmesi ve yeni rol modellerin çıkması için çaba sarf ettiklerini belirten Çahan, “Babalar ve Kızları” Projesi’nin detaylarını paylaştı. 
Muğla'nın toplumsal cinsiyet eşitliğinde birinci sırada olduğunu hatırlatan Çahan, “Bu gurur verici. Farkımız kültürümüz. Muğla olarak çok şanslıyız. Kadın - erkek eşitliğinde kararını yıllar öncesinde vermiş Muğla. Biz ne önde, ne de arkada olmak istemiyoruz. Biz eşit yan yana olmak istiyoruz. Babalar ve Kızları projesinin sürdürülebilir bir proje olmasını hedefliyoruz. Aile şirketleri 3 nesilde yok oluyor. Muğla'da babalar kızlarına güvensinler. Şirket yönetimlerinde kızlarına da görev versinler." diye konuştu. Babalar ve Kızları projesinin Muğla'daki tüm odaların desteğiyle yürütüleceğini vurgulayan Çahan, "İşimiz Temiz" ve "Babalar ve Kızları" projeleri için FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’dan destek istedi.

Çıralı’dan “İşimiz Temiz” ve “Babalar ve Kızları” projelerine tam destek 
Muğla Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehtap Şeniz Çahan ve kurul üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Osman Çıralı, ten Muğla Kadın Girişimciler Kurulu’nu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Muğla Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi’nin yürüttüğü “İşimiz Temiz” ve “Babalar ve Kızları” projelerinin çok önemli projeler olduğunu belirten Çıralı, “Kadınlarımızı iş hayatında görmek, başarılarına tanık olmak bizi mutlu ediyor FTSO olarak kadın girişimcilerimizin her zaman ve her konuda yanınızdayız. “İşimiz Temiz” ve “Babalar ve Kızları” projeleri için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.” dedi. 
 

FTSO'dan kadın girişimcilere tam destek 

Bakmadan Geçme