FTSO'DAN COVID-19 SONRASI EKONOMİ VE RİSK YÖNETİMİ SEMİNERİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından online olarak düzenlenen 'Covid-19 Sonrası Ekonomi ve Risk Yönetimi Semineri'nde nesnelerin interneti, platform ekonomisi ve müşteri envanteri tutmanın önemi anlatıldı. 

  • 828
FTSO'DAN COVID-19 SONRASI EKONOMİ VE RİSK YÖNETİMİ SEMİNERİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkin Şahinöz Akademi kurucusu, Stratejik Yönetim Danışmanı Erkin Şahinöz tarafında verilen seminere internet üzerinden görüntülü bağlantı aracılığıyla 18 kişi katıldı. Seminerde nesnelerin interneti, platform ekonomisi, sosyal medyanın önemi, yatay ekonomi, F–faktörü, (aile, arkadaş, sosyal medya ve instagram ünlüleri) mekansız ve zamansız ekonomi, siyah kuğu, PMI-CDS-VIX-kredi büyümesi göstergeleri, yatay finansman, pazarlama, dijital ödeme sistemleri, tek boynuzlular ve teknolojik girişimciler anlatıldı.

Yaklaşık 2 saat süren seminerin son bölümünde katılımcılar, ‘Ekonomik büyüme, digital para, paranın dördüncü işlevi, yatırım yapılacak ülkelerin ekonomik, siyasi politik koşullarına bakış ile yatırım yapacak ülkelerdeki paranın huzurluluğu/huzursuzluğu ve melek yatırımcı nedir?’ sorularına yanıt buldu.

Seminer sonunda katılımcıların tavsiyelerde bulunan Erkin Şahinöz, “Yeni müşteri kazanmanın maliyeti 10 iken, mevcut müşteriyi korumanın maliyeti 1’dir. Bu sebeple müşteri sadakati yaratmak daha önemlidir. Bu dönemde müşteri envanterinin tutulması büyük önem taşımaktadır.” dedi. 

Bakmadan Geçme