FTSO'da TSE güvenli hizmet belgesi denetimi gerçekleştirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nda (FTSO), Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Güvenli Hizmet Belgesi denetimleri gerçekleştirildi.

  • 499
FTSO'da TSE güvenli hizmet belgesi denetimi gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gözetim denetimi, TSE Muğla İl Temsilcisi ve Denetmen Yeşim Baş tarafından 21 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Gün boyu süren denetimde, FTSO’nun genel kullanım alanları ve birimler ziyaret edilerek koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine ilişkin uygulamalar yerinde gözlemlendi. TSE denetmeni Yeşim Baş, denetim kapsamında ateş ölçüm kayıtları başta olmak üzere, genel tedbirler ve asılması zorunlu afişlerin uygunluğunu kontrol etti. Denetim sonunda, TSE denetmeni Baş tarafından tedbir ve uygulamaların başarılı bulduğunu sözlü olarak da dile getirildi. FTSO 2020 ve 2021 yıllarında gerçekleştirilen denetimlerden başarı ile geçerek güvenli hizmet verdiğini belgelendirmişti. 

“Pandemi süreci tamamen bitene kadar tedbirlerimiz aralıksız sürecek”

Denetimin kapanış toplantısında, Denetmen Yeşim Baş’ın tedbirlere ilişkin görüşlerini bizzat dinleyen  FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, hizmet alan üyelerin ve çalışanların sağlığına büyük önem verdiklerini söyledi. Pandemi sürecinde eksiksiz ve güvenli hizmet verebilmek için yoğun çaba gösterdiklerini anlatan Başkan Çıralı, pandemi süreci tamamen sona erene kadar tedbirlerin uygulanmasına aralıksız devam edeceklerini kaydetti. 


 

Bakmadan Geçme