FSMMMO'DE YENİ BAŞKAN YILMAZ KÖSE

Fethiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (FSMMMO) 3. seçimli Olağan genel kurulunun ardından yapılan seçimlerde İlkeli Hareket Grubu ile Mali Müşavirler Grubu yarıştı. İlkeli Hareket Grubundan Yılmaz Köse FSMMMO'nun yeni başkanı seçildi.

  • 6036
FSMMMO'DE YENİ BAŞKAN YILMAZ KÖSE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Turizm Otelcilik Lisesi uygulama oteli konferans salonunda gerçekleşen genel kurulun ilk gününde başkanlık için 2 aday liste sundu. Divan Başkanlığını Hilali Kaya'nın yaptığı genel kurulda İlkeli Hareket Grubu adına Yılmaz Köse, Mali Müşavirler Grubu adına Mehmet Tekin yarıştılar. 292 üyesi bulunan Fethiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanı Yaşar Bildirici tüzük gereği tekrar aday olamayınca iki liste seçime gitti. İlkeli Hareket Grubu yönetim kurulu olarak 146, denetleme kurulu 143, disiplin kurulu 151, birlik delegasyon olarak 123 oy alırken, Fethiye Mali Müşavirler Grubu yönetim kurulu olarak 112, denetleme 117, disiplin 111, birlik delegasyonu olarak da 135 oy aldı. Buna göre; Fethiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanlığını Yılmaz Köse kazanırken yönetim kuruluna Yılmaz Köse, Murat İnce, Murat Koca, İlkeli Hareket gurubundan girerken Mehmet Tekin ve Sezgin Karahan da Fethiye Mali Müşavirler Grubundan seçilmiş oldu.

Disiplin kuruluna; Turhan Aliosmanoğlu, Ömer Ongun, Halil Kısa, Soner kara, Dilek Batıbay Yıldırım,

Denetleme Kuruluna; Süleyman Yemenlioğlu, Ayşe Karaduman, Mehmet Ali Uğur, Irmak Karaisaoğlu ve Ufuk Toker.

Üst Birlik Delegasyonuna da; Osman Nail İlban, Seray Yağmur Uçar, Mikail Kocakaya, Yaşar Bildirici, Mustafa Uzay Öğretmen, İlhan Güngör ve Nait Yılmaz seçildiler. 

Başkanlığı kazanan İlkeli Hareket Grubundan Yılmaz Köse, “En büyük taahhüdüm meslek camiamızı kucaklayan, hoşgörüyü düstur edinen fikri, inancı, düşüncesi her ne olursa olsun herkesi eşit yakınlık prensibi ile hareket eden; yeni firiklere açık, gençlere ve geleceğe inanan, çokluk içinde birliği sağlayan, kişisellikten uzak, kurumsal ve tarafsız bir yönetim oluşturmak istiyoruz. Öncelikle güvenilir ve adaletli,  şeffaf ve hesap verebilen, çözüm odaklı bir oda için göreve başlayacağız. Tüm üyelerimize genel kurulumuza gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bakmadan Geçme