FRT TV'DE TÜRKÜLER DİLE GELDİ

SED Medya bünyesinde bulunan FRT TV'de yayınlanan Memleket Havaları programı dinleyenlerin beğenisini kazandı. Fethiye'nin sevilen seslerinden Adem Kazan'ın hazırlayıp sunduğu programda türküler dile geldi.

  • 1120

Birbirinden güzel türkülerin seslendirildiği Memleket Havaları programını binlerce kişi televizyonlardan ve sosyal medyadan takip etti. Yoğun ilginin olduğu programda Adem Kazan, ekibi ile birlikte yöresel türküleri seslendirdi. İzleyenlerin ekran başından türkülere eşlik ettiği yapımda Adem Kazan, enerjisiyle ve sesiyle unutulmaz anlar yaşattı. Birbirinden güzel türkülerin seslendirildiği Memleket Havaları programı, her Çarşamba günü FRT TV ekranlarında olacak. 

İlk programa yoğun bir ilginin olduğunu belirten Adem Kazan, “Memleket Havaları isimli programımızda izleyenlerimiz ile buluştuk. Gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı herkese çok teşekkür ediyoruz. Ekibim ile birlikte birbirinden güzel yöresel türkülerimizi seslendirdik. Aynı enerjiyle her Çarşamba günü FRT TV ekranlarında izleyicilerimizle buluşmaya devam edeceğiz” dedi. 
 

Bakmadan Geçme