Fotoğraf sanatının ustaları Çine'yi fotoğraflayacak

Fotoğraf sanatının duayen ismi İlyas Göçmen ve fotoğraf sanatçısı ve oyuncu Barış Kerim Cesur, 10 Temmuz'da Çine'ye geliyorlar. Beş günlük program dâhilinde Çine'yi fotoğraflayacak olan sanatçılar, 13-14 Temmuz tarihlerinde Kuvayı Milliye Parkı'nda düzenlenecek etkinliklerde sahne alacaklar.

  • 25
Fotoğraf sanatının ustaları Çine'yi fotoğraflayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fotoğraf sanatının duayen ismi İlyas Göçmen ve fotoğraf sanatçısı ve oyuncu Barış Kerim Cesur, 10 Temmuz'da Çine'ye geliyorlar. Beş günlük program dâhilinde Çine’yi fotoğraflayacak olan sanatçılar, 13-14 Temmuz tarihlerinde Kuvayı Milliye Parkı'nda düzenlenecek etkinliklerde sahne alacaklar.

13 Temmuz saat 21.00’da Kuvayı Milliye İlyas Göçmen ve Barış Kerim Cesur’un katılacağı söyleşi ve workshop programıyla etkinlikler start alacak. Katılımcılar, iki ünlü sanatçıdan fotoğrafçılık konusunda değerli bilgiler edinme fırsatı bulacak.

14 Temmuz Tarihinde Foto Safari ve Gösteri Düzenlenecek
Saat: 17:00’de Belediye Meydanı’nda Foto Safari etkinlikleri ile devam edecek olan programa, fotoğraf severlere cep telefonu ve fotoğraf makineleriyle katılabilecek. Bu eğlenceli etkinlikte katılımcılar, Çine’nin güzelliklerini keşfedecek ve fotoğraflayacak. 14 Temmuz Pazar akşamına kadar sürecek etkinlikler, Barış Kerim Cesur’un gösterisiyle sona erecek. Etkinliklere katılım ücretsiz olup, fotoğraf severlerin cep telefonu veya fotoğraf makineleriyle katılım sağlaması bekleniyor. Bu eşsiz fırsatı kaçırmamak ve ünlü sanatçılarla tanışmak için tüm halkımızı etkinliklere davet ediyoruz.
 
 

Bakmadan Geçme