Fitre ve Zekat Zarfları Toplanmaya Başlandı

THK Fethiye Şubesi tarafından Fethiye ve Seydikemer ilçelerindeki muhtarlara vatandaşlara verilmek üzere dağıtılan fitre ve zekat zarfları THK Fethiye Şubesine teslim edildi. Fite ve zekat zarfları belirlenen komisyon huzurunda tek tek açılıyor.

  • 838
Fitre ve Zekat Zarfları Toplanmaya Başlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Hava Kurumu Fethiye şubesi; her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da  bağışta bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlar için  mahalle muhtarları vasıtasıyla fitre ve zekat zarflarını  ulaştırdı. Tüm yurdu tehdit eden Korona virüs  (covid-19) salgını nedeniyle  Ramazan ayı  içerisinde THK fitre ve zekat zarfları; 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlıkları olan vatandaşlara ve isteyen tüm kişilere muhtarlar vasıtasıyla evlerine kadar teslim edildi. Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şubesi tarafından Ramazan ayı öncesinde Fethiye ve Seydikemer ilçesinin mahalle muhtarına dağıtılan fitre ve zekat zarfları Ramazan ayının sona ermesi ile birlikte muhtarlar tarafından THK Şubesi'ne teslim edilmeye başladı. Mahalle muhtarları imza karşılığı teslim aldıkları zarfları imza karşılığı teslim etti.

THK Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya, "Fitre ve zekat zarflarını tüm Fethiye ve Seydikemerli muhtarlarımıza dağıttık. 1 ay boyunca muhtarlarımız halkımız ve THK arasında bir köprü görevi gördü.  Muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Fitre ve zekatlarını THK'ya veren vatandaşlarımızın zarflarını muhtarlarımız teslim etti. Burada bu zarflar komisyon huzurunda açılıyor" diye konuştu. 

Fethiye İnlice Mahalle Muhtarı Cevat Kundakcı, "Türk Hava Kurumu'nun (THK) fitre zekat zarflarını 1 aylık süre içerisinde halkımıza ilettik. Halkımızın ilgisi de oldukça güzeldi. Halkımız THK'dan memnun. THK bu ülke için pilot yetiştiriyor. Halkımıza ve THK'ya teşekkür ederiz. Pandemi sürecinde hem mahallemiz hem de mahallemizdeki 65 yaş üstü vatandaşlarımız için kolluk kuvvetleriyle, zabıta ekipleriyle, Fethiye Belediyesiyle birlikte çalıştık. Elele verip halkımızın bütün ihtiyaçlarını giderdik. Ayrıca mahallemizdeki iş adamlarından belli bir katkı geldi. Bu gelen katkıları halkımıza gıda olarak dağıttık. Süreci iyi yönettik. Kurumlarla birlikte iyi çalıştık. Mahallemizde her hangi bir hastalığa rastlanmadı, dışarıdan gelenleri de karantina altına aldırdık. Allah'a şükür şuan herhangi bir sıkıntı yok" dedi.
Seydikemer'in Kumluova Mahalle Muhtarı Hilmi Deniz, "Her yıl olduğu gibi THK'nın zarflarını alıyoruz. Pandemi sürecinden dolayı 65 yaş üstü vatandaşlarımızdan tek tek evlerine dolaştığımız vatandaşlarımız oldu. Bizler muhtarlar olarak vatandaşlarımızın ve THK'nın arasında bir köprüyüz. Vatandaşlarımıza hizmetimizi elimizden geldiğince yapıyoruz" dedi.


 

Fitre ve Zekat Zarfları Toplanmaya Başlandı
Fitre ve Zekat Zarfları Toplanmaya Başlandı

Bakmadan Geçme