Fırında bulunan eroine ilk duruşma

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, çalıştığı fırında uyuşturucu sattığı öne sürülüp yakalandıktan sonra tutuklanan şüphelinin ilk duruşması gerçekleşti. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada içici olduğunu belirten A.S. (27) 'uyuşturucunun ticaretini yapmıyorum. Eşimden saklamak amacıyla iş yerinde bulunduruyordum' diyerek ilginç bir savunma yaptı.

  • 3048
Fırında bulunan eroine ilk duruşma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer ilçesinde bir ekmek fırınında çalışan A.S’nin uyuşturucu sattığı iddiasıyla Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri bu fırına baskın düzenledi. Gözaltına alınan A.S.'nin üzerinde ve fırında yapılan aramada, 16 parça eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan A.S. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilip, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Fethiye Ağır Ceza Mahkemesince açılan davada yargılanan A.S. ilk duruşmada ilginç bir savunma yaptı. Fırında ele geçirilen 16 parça uyuşturucu maddeyi; “Evde eşimden saklamak amacıyla iş yerinde bulunduruyordum” ifadelerini kullandı. Evli 2 çocuk babası A.S. yaptığı savunmada uyuşturucu madde ticareti yapmıyorum. Kendim içmek amacıyla bulunduruyordum. B.K. isimli kişi benden uyuşturucu madde istedi. Vermedim. Hatta 150 TL verdi. Yine vermedim. Y.E. isimli kişi de istedi. Ona da vermedim. Biz birlikte oturup içtik. Parayla satmadım. Fırında çalıştığım için daha çok fırında bulunduğumdan evde eşimden saklamak amacıyla iş yerinde bulundurdum. Suçsuzum” diye konuştu.
Duruşmada dinlenen tanık Y.E.A. ise A.S.’den 100 TL olan alacağını istemek için gittiğini belirterek “Ben de içiciyim. Uyuşturucu satın almaya gitmedim. Söylediğim gibi alacağımı istedim. İçtiğim uyuşturucuyu A.S’den temin etmedim. Ben ayrıldıktan sonra polisler gelip beni de yakaladılar” dedi.
Duruşma ileri tarihe ertelendi. 


 

Bakmadan Geçme