Firari Tanju Y.A jandarma tarafından yakalandı

Geçtiğimiz gün Fethiye'nin Pazaryeri Mahallesi 536. Sokak 9 Nolu apartmanda eşi Selda A. (24) ile tartıştıktan sonra öldürdüğü ileri sürülen 30 yaşındaki Tanju Y.A.'nın motosikletle kayıplara karıştığı bildirilmişti. Firari Tanju Y.A'nın, polis ve jandarma işbirliğinde yapılan operasyon neticesinde Antalya'nın Kaş İlçesi Kınık Mahallesi'nde yakalandığı öğrenildi. Tanju Y.A, Kınık Jandarma Karakol Komutanlığı'na götürüldü.

  • 3651
Firari Tanju Y.A jandarma tarafından yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, geçen gün Fethiye’nin Pazaryeri Mahallesi 536. Sokak 9 Nolu apartmanda meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre iki çocuğu ile birlikte yaşayan Tanju Y.A. (30) ve Selda A. (24) çifti henüz bilinmeyen nedenle tartıştıktan sonra Tanju Y.A. eline geçirdiği ekmek bıçağıyla 10 yıllık eşini karnından ve başından bıçaklayarak öldürüp, motosikletle kayıplara karışmıştı. Vakanın olduğu gün sabah saatlerinde Tanju Y.A.’nın babası Mustafa A. erken saatlerde oğlu ve gelinin oturduğu eve gelip kapıyı açtığında gelinini kanlar içinde gördü ve çevredeki komşulardan yardım istedi. Binadaki diğer sakinler hemen polisi arayıp, cinayeti haber verdi. Olay yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri eve geldiğinde Selda A.’nın yaşamını kaybettiğini tespit etti. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ve araştırma ekipleri, cinayetin işlendiği evde geniş çaplı inceleme yaptı.

Yürütülen özverili çalışmalar neticesinde Antalya’nın Kaş İlçesi Kınık Mahallesi’nde jandarma ekipleri tarafından yakalandığı bildirildi. Tanju Y.A’nın, Kınık Jandarma Karakolu’nda gözaltında tutulduğu kaydedildi. 


 

 

Bakmadan Geçme