Finike'ye şehit ateşi düştü

Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz'ın (23) acı haberi, Antalya'nın Finike ilçesinde yaşayan ailesine verildi.

  • 3581
Finike'ye şehit ateşi düştü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2 YILLIK UZMAN ÇAVUŞ
Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz'ın Antalya Finike'de yaşayan ailesine acı haberi, askeri yetkililer verdi.
Şehidin Turunç Mahallesi'ndeki baba evinde acı haberi alan baba Salih Korkmaz ile anne Fatma Korkmaz, büyük üzüntü yaşadı. Şehidin evine Türk bayrağı asılırken, mahalleli ve yakınları taziye ziyaretinde bulundu. Şehit Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz'ın iki yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığı, 3 kardeşinin bulunduğu kaydedildi.
FİNİKELİ İDLİB ŞEHİDİ TURGUT BURKAY KORKMAZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Suriye'nin İdlib bölgesinde rejimin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz'ın cenazesi, gözyaşları içerisinde defnedildi.
İdlib bölgesinde rejimin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz'ın cenazesi, memleketi Finike ilçesine getirildi. Şehit Korkmaz için öğle namazına müteakip Turunçova Merkez Cami yakınındaki bir alanda tören düzenlendi. Törene şehidin babası, annesi, kardeşlerinin yanı sıra Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, milletvekilleri, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, askeri mülki erkan ve binlerce vatandaş katıldı.
Konvoy eşliğinde cenaze nakil aracıyla getirilen şehidin cenazesi, ardından askerlerin omuzlarında törenin yapılacağı alana konuldu. Törene katılan Vali Karaoğlu ve beraberindekiler şehidin ailesine taziyelerini iletti. Ayakta durmakta zorlanan şehidin annesi ve kardeşleri acı günde uzun süre gözyaşı döktü.
Şehit Korkmaz'ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Finike'ye şehit ateşi düştü
Finike'ye şehit ateşi düştü
Finike'ye şehit ateşi düştü

Bakmadan Geçme