• Haberler
  • Spor
  • Fethiyesporlu Futbolcular Galibiyeti Taraftara Armağan Etti

Fethiyesporlu Futbolcular Galibiyeti Taraftara Armağan Etti

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin altıncı haftasında Karaköprü Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı. Fethiye Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada taraftar desteğini arkasına alan Fethiyespor, zorlu geçen mücadelede tek golle üç puanı hanesine yazdırdı.

  • 63

Maçın ardından Fethiyesporlu futbolcular Şahan Akyüz ve Berat Satır, elde edilen galibiyetle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Savunmanın başarılı ismi Şahan Akyüz, Fethiyespor taraftarına teşekkür ederek, “Bugün aldığımız galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Taraftarlarımızın desteğiyle sahadan galip ayrıldık. Geçen hafta şanssız bir beraberlik yaşamıştık, bu hafta ise galibiyeti Fethiyespor sevdalılarına armağan ediyoruz” dedi.

Fethiyesporlu Futbolcular Galibiyeti Taraftara Armağan Etti

Takımın bir diğer oyuncusu Berat Satır ise 3 puan aldıkları için büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Geçen hafta çok zorlandık ama bu hafta takım olarak birbirimize destek olduk ve galip geldik. Taraftarımıza bu galibiyetin devamının geleceğini müjdelemek istiyorum” şeklinde konuştu.

Fethiyesporlu Futbolcular Galibiyeti Taraftara Armağan Etti

Bakmadan Geçme