Fethiyespor'da hazırlıklar tamam

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını tamamladı. Lacivert beyazlılarda çift kale antrenmanında sakatlanan Turgay An da bu maçta yerini alamayacak. Çift sarı karttan kırmızı kart cezalısı Anıl Gir, kart cezalısı Cemal Şener de bu maçta takımdaki yerini alamayacak. Hafif sakatlıkları bulunan kaptan Sabri Turgut ve Erdi Bakırcı'nın durumu ise maç saatinde belli olacağı bildirildi.

  • 704
Fethiyespor'da hazırlıklar tamam
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pazar günü İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Kayseri Bölgesi hakemlerinden Necati Selçuk Şahin yönetecek. Yardımcılıklarını ise yine Kayseri Bölgesi’nden Hüseyin Otyakmaz ve Levent Yaşilyurt yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kayseri Bölgesi’nden Ramazan Haymana…

Lacivert beyazlılar son çalışmasını Fethiye Şehir Stadı’nda yaptı. Çalışmanın ilk bölümünde kaleciler, Kaleci Antrenörü Coşkun Kapudağlıile çalışırken; diğer futbolcular yan sahada çalışmalarını gerçekleştirdiler. İkinci bölümde ise futbolcular Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetimindeki taktik antrenman ile Karşıyaka maçı hazırlıklarını tamamladılar. 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz yaptığı açıklamada, “Takımımız hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Cumartesi günü öğlen İzmir’e hareket edeceğiz. Perşembe günü yapılan antrenmanda Turgay An da sakatlandı. Çift kale çalışmasında arka adalesinde bir sorun yaşadı ve devam edemedi. Bu hafta takımdaki yerini alamayacak. Sabri Turgut düz koşularla çalışmasını sürdürüyor. Erdi Bakırcı tedaviden döndü 2 gündür takımla birlikte çalışıyor. Anıl Gir çift sarıdan kırmızı kart cezalısı. Cemal Şener de sarı kart cezalısı. Mevcut kadromuzdaki hazır duruma getirdiğimiz oyuncularla Karşıyaka maçına çıkacağız. Takımımız bu maça çok iyi hazırlandı. İzmir, Aydın ve Manisa civarındaki öğrenciler ile vatandaşların yanı sıra Fethiye’den giden taraftarlarımız tribünde olacak. Şu an 3. sırada ve zirvedeyiz. Rakibimiz de son haftalarda iyi bir grafik yakaladı. Biz 20, onlar 18 puanda… İnşallah kazançlı ve mutlu döndüğümüz bir maç olacak. Taraftarlarımız desteğini yanımızda istiyoruz. O gücü arkamıza alınca daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum” dedi. 
TURGAY AN SAKATLANDI
Fethiyespor’un golcü oyuncusu Turgay An, “Çift kale antrenmanında istenmeyen bir sakatlık yaşadım. Yarın MR çekilecek. Kendi açımdan durumu hiç iyi görmüyorum. Üzgünüm, Karşıyaka maçında sahadaki yerimi almak istiyordum. Güzel bir maç olacak. Fethiyespor ve Karşıyaka taraftarları birbirlerini kardeş olarak görüyorlar. Arkadaşlarımın iyi bir mücadele verip, sahadan galibiyetle ayrılacağına inanıyorum. Onlara güveniyorum, sahaya çıkıp ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını düşünüyorum. Bir an önce sahalara dönmek istiyorum” diye konuştu. 
TÜM OYUNCUYLARIMIZ AYNI KALİTEDE
Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Cem Tufan, “Sahaya 11 kişi çıkacağız. Eksiğimiz yok. Turgay antrenmanda sakatlandı, Cemal ise cezalı… Takımımızda bütün oyuncular aynı değerde, aynı kalitede. Karşıyaka da kardeş kulübümüz. Hak eden kazansın. Allah nasip ederse Kozanspor maçında kaybettiğimiz puanları bu maçta telafi edeceğiz” şeklinde ifadeler kullandı. 
MÜCADELECİ BİR TAKIMIZ
Fethiyespor kalecisi Serkan Demirol, “Karşıyaka da çıkışta olan bir ekip. Bizim de çıkışımız sürüyor. Geçen hafta bir talihsizlik yaşadık. Yeniden bir seri başlatmak istiyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Ligde 11 maç geride kaldı. Bu maçlarda kaleyi ben korudum. Kupa maçlarında da Sabri Can kaledeydi. O da başarılı mücadeleler çıkardı. Şans buldum, değerlendirmeye çalışıyorum. Az gol yememiz benim çabalarımla olmadı. Kimse tek başına kahraman olamaz. Orta saha ve defansın da bunda büyük payı var. Takım halinde oynuyoruz ve mücadeleciyiz. En iyi şekilde devreye girmek istiyoruz” dedi. 


 

Fethiyespor'da hazırlıklar tamam
Fethiyespor'da hazırlıklar tamam
Fethiyespor'da hazırlıklar tamam
Fethiyespor'da hazırlıklar tamam
Fethiyespor'da hazırlıklar tamam
Fethiyespor'da hazırlıklar tamam
Fethiyespor'da hazırlıklar tamam

Bakmadan Geçme