Fethiyespor'da hazırlıklar devam ediyor

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Kozanspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Lacivert beyazlılar deplasmanda kazanarak hem moral kazanmak hem de bir seri yakalamayı hedefliyor.

  • 856
Fethiyespor'da hazırlıklar devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu önemli karşılaşma öncesi Ofspor maçında sakatlanan Kazım’ın sezonu kapattığı öğrenilirken, sarı kart cezalısı Erkan da Kozanspor maçında kadroda yer almayacak. 38 puan ve averajla 8. sırada bulunan Fethiyespor, deplasmandan 3 puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Pazar günü Adana deplasmanında Kozanspor’a konuk olacak lacivert beyazlılar, hazırlıklarını Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde sürdürüyor. 

Deplasmandan alınacak 3 puanının önemine değinen Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, bu maçı kazanıp hem moral depolamak hem de yakalanacak bir seri galibiyet ile çıkışa geçmek istediklerini belirtti. 31 puan ve averajla 11. sırada Kozanspor, oynadığı maçlarda 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Ligin ilk yarısında Fethiye’de oynanan maç golsüz eşitlikle sonuçlanmıştı. 
 

Bakmadan Geçme