Fethiyespor'da 4 eksik

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Payasspor maçı öncesi 4 eksik futbolcusunun yerini nasıl dolduracağını düşünüyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde hazırlıklarını sürdüren lacivert beyazlılarda Anıl Gir ve Turgay An'ın sakatlıklarının yanı sıra kart cezalıları Anıl Arıcıoğlu ve Burak Özbakır'ın bu maçta yer alamayacak olması teknik kadroyu düşündürüyor. Kırmızı kart cezası nedeniyle geçtiğimiz hafta oynamayan kaptan Sabri Turgut ise bu hafta oynuyor.

  • 1493
Fethiyespor'da 4 eksik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligde 35 puan ve averajla 3. sırada yer alan Fethiyespor, son sırada bulunan Payasspor önünde deplasmanda galip gelmek istiyor. 2. yarıda 3 mağlubiyet, 1 galibiyet alabilen Fethiyespor, Payasspor maçı hazırlıklarını son aşamaya getirdi. Fethiye Şehir Stadı yan sahada teknik ve taktik ağırlıklı çalışan Fethiyespor’dasakatlıklar ve kart cezalıları teknik kadroyu düşündürüyor. Lacivert beyazlılarda Anıl Gir ve Turgay An’ın sakatlıklarının yanı sıra kart cezalıları Anıl Arıcıoğlu ve Burak Özbakır’ın bu maçta yer alamayacak olması teknik kadronun yeni arayış ortaya koymasına neden oluyor. Kırmızı kart cezası nedeniyle geçtiğimiz hafta oynamayan kaptan Sabri Turgut ise bu hafta oynuyor. Fethiyespor’da Anıl Arıcıoğlu’nun görev alanında Tolunay Yurtseven, Burak Özbakır’ın yerinde Eren Erdoğan ile Mert Çölgeçen’in görev yapması bekleniyor.

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, “Payasspormaçı da kolay geçmeyecek. Bu maçın önemini de futbolcularımıza söyledik. İyi hazırlanacağız, bir seri yakalamak istiyoruz. İlk 5 içinde yer almaya gayret edeceğiz. Rakibi küçümsemiyoruz.Hazırlıklarımızı en iyi şekilde yaptık. Bugün de çift kale antrenman maçı ile maç kadromuzu belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Fethiyespor'da 4 eksik
Fethiyespor'da 4 eksik
Fethiyespor'da 4 eksik

Bakmadan Geçme