Fethiyespor'da 3 eksik

3.Lig 2. grupta mücadele eden Fethiyespor İstanbul deplasmanında Alemdağspor ile karşılaşacak. Alemdağspor'un sentetik olan sahasına alışabilmek için hazırlıklarını Fethiye'de Değirmenbaşı mevkinde ki sentetik sahada sürdüren Fethiyespor'da Erbaaspor maçında bir çarpışmada sakatlanan İbrahim Ethem Sevinç'in de oynaması zor gözüküyor.

  • 1155
Fethiyespor'da 3 eksik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mert Özmen’in cezalı, Turgay An’ın da sakat olması nedeni ile 3 eksik ile İstanbul deplasmanına gitmesi beklenen Fethiyespor’da bu önemli deplasmandanda öncelikle 3 puan arzulanıyor. Teknik direktör Mustafa Ceviz ‘kazanmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız’ ifadelerini kullandı. 
FethiyesporAlemdağspor ile cumartesi günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Değirmenbaşı mevkiinde bulunan sentetik sahada yaptı. Teknik direktör Mustafa Ceviz yönetiminde gerçekleşen antrenmana geçen maçta sakatlanan İbrahim Ethem Sevinç ile Turgay An katılamazken diğer tüm futbolcular katıldı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda çift kale maç gerçekleşirken futbolcuların sentetik sahaya alışmaları sağlandı. Teknik direktör Mustafa Ceviz deplasman öncesi yaptığı açıklamada ‘maça hazırız. Kazanmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız’ diye konuştu. Ceviz ’Alemdağ ile sentetik sahada oynayacağız. O nedenle bizde sentetik sahada çalıştık. Bu maç öncesi yine eksiklerimiz var. Geçen maçta İbrahim Ethem sakatlandığı için idmanlara çıkmıyor. Mert Özmen’de kart cezalısı. Geçen hafta cealı olduğu için oynayamayan Mert Caymaz bu hafta yerini alacak. Turgay’ın tedavisi sürüyor. Turgay özel antrenman yapacak. Alemdağ maçıda bizim için çok önemli rakip ile ilgili bilgiler aldık. Sentetik sahada farklı oynayan bir takım. Erok maçından puanla döndü. Kocaelispor yense de zor geçen bir matı. Bizim maçın da zor geçeceğini biliyoruz. İnşallah bu deplasmandan da öncelikle 3 puan alıp ve yenilmeden dönmek istiyoruz. Mağlubiyeti çok olan takım değiliz. Takımımızın gol yememe grafiği iyi. İstanbul’daki ve Fethiye’den gelecek taraftarlarımızın da desteği ile kazanıp dönmek arzusundayız’ diye konuştu. 

Bakmadan Geçme