Fethiyespor'a moral yemeği

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, puanını 16'ya yükseltip, ligde 4. sıraya yerleşirken lacivert beyazlı futbolculara Barbunn Bistro'da Ofspor galibiyeti üzerine moral yemeği düzenlendi.

  • 944
Fethiyespor'a moral yemeği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, 3. Lig 2. Grup’ta Ofspor galibiyetinin ardından Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. Deplasmandan puan ya da puanlar çıkartmak isteyen Fethiyespor’da bu zorlu deplasman maçı öncesi Başkan Esat Bakırcı tarafından moral motivasyon yemeği düzenlendi. BarbunnBistro’daki yemeğe Başkan Esat Bakırcı, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Mustafa Ceviz, personel, futbolcular eş ve çocukları ile katıldılar. Samimi bir havada geçen yemekte futbolcular geçtiğimiz karşılaşmanın değerlendirmelerini yaparlarken, Başkan Esat Bakırcı futbolculara güvendiğini ve Fethiyespor’un çok büyük bir camia olduğunu anlattı. 

Öte yandan Fethiyespor’da, Büyükçekmece Tepecikspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde sürdürdü. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Fethiyespor’da antrenman öncesi futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Mustafa Ceviz, Tepecikspor’un zaafları hakkında bilgi vererek; “Kontra ataklarla bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılabiliriz. Yeter ki takım oyununu oynayıp, iyi bir yardımlaşma yapalım” ifadelerini kullandı. 


 

Bakmadan Geçme