Fethiyespor'a İngiliz taraftarından moral pastası

Cumartesi günü evinde lider Kocaelispor'u ağırlayacak olan Fethiyespor, farklı Erokspor yenilgisinin yaralarını sarmaya çalışıyor. Lacivert beyazlılar Cumartesi günü lider Kocaelispor'u yenerek, puan farkını azaltmak istiyor. Farklı yenilginin ardından futbolcuların morallerini yükseltebilmek, liderle oynanacak maça konsantre edebilmek için çalışma yapan yönetim kurulu bu hafta oynanacak maçta öğrencilerden ücret alınmamasını kararlaştırdı.

  • 1141
Fethiyespor'a İngiliz taraftarından moral pastası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kocaeli’nden 400’e yakın taraftar beklenirken, Fethiyespor’da kırmızı kart cezalısı Cemal Şener ile Erok maçında sakatlanan Aykut Sarıdoğan bu maçta yer alamayacak. Fethiyespor’un İngiliz taraftarı ElainePatten, hazırlattığı pasta ile kulübe gelerek kaptan Erdi Bakırcı’ya sunup; “Erokspor maçı yenilgisini unutun. Liderle oynanacak maçta hepimiz tribünden destek vereceğiz. Bu maçı 1-0 kazanacağız” ifadelerini kullandı. 
Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akyürek ve kaptan Erdi Bakırcı İngiliz taraftar ElainePatten’e teşekkür ederek; Fethiyespor, Kocaelispor maçını kazanıp zirve mücadelesini sürdürecek” dediler. Akyürek, “Pazar günü oynanacak maça tüm öğrenciler ücretsiz alınacak. Tüm taraftarları Fethiyespor’u desteklemeye davet ediyoruz” dedi. 
KÖTÜ OYNADIK, KAZANAMADIK
Çalışmalarını Ölüdeniz Tesislerinde sürdüren Fethiyespor’da Turgay An sakatlığı nedeniyle düz koşu yaparken; diğer oyuncuların hırslı olması dikkat çekti. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz de “Erokspor maçında yaptığımız hataları lider karşısında yapmayacağız. Tüm taraftarlarımızın desteği ile sahadan galip ayrılacağız” ifadelerini kullandı. Ceviz, “2. yarının ilk maçını ciddi rakiplerimizden Erokspor ile deplasmanda oynadık. Rakibimiz takviyeleri ile daha da güçlendiklerini gördük. Ev sahibi avantajını iyi kullandılar. İlk yarım saatte dengeli bir oyun oldu. Bu dakikalarda pozisyon olarak üstünlüğümüz söz konusuydu… 30. dakikadan sonra üst üste yediğimiz 2 gol bizi üzdü, demoralize etti. Devre arasında oyuncularımızı toparlamaya çalıştık. İlk yarıda Aykut Sarıdoğan ciddi bir sakatlık geçirdi. Mecburi bir değişiklik yaptık. Biraz da mücadele gücümüz azaldı. Fakat iyi oynayan Erokspor haklı bir galibiyet aldı. 74. dakikada 10 kişi kaldık. Cemal Şener çift sarı karttan atıldı. Kötü bir oyun oynadık, bize yakışmadı. Çok iyi oynayıp da kaybettiğimiz bir maç olmadı. Kötü oynadık ve kazanamadık. Hakem triosunun da kötü yönetimi bizleri üzdü. Ben kenarda sarı kart gördüm, Başkan Yardımcımız Sayın İsmail Öztürk kırmızı kart ile atıldı. Hakkaniyetsiz çalınan düdükler ister istemez bizi gerdi. Fakat biz hakemin kötü yönetimini bahane etmiyoruz. Sezon başından bu yana sergilediğimiz en kötü performanstı. Bizim için de iyi olmayan bir hafta yaşadık” dedi. 
BU MAÇLAR KENTİMİZ İÇİN ÖNEMLİ 
Erokdeplasmanından eksik kalarak döndük. Turgay da maç içerisinde adale sertleşmesi yaşadı. Çünkü sentetik bir zeminde oynadık. Turgay’ın durumuna da maç saatine kadar bakacağız. Kocaelispor maçının hazırlıklarına başladık. Ölüdeniz Tesislerinde çalışıyoruz. Rakibimiz lider geliyor. Aramızda 8 puan var. Biz bu farkı tekrar kapatmak istiyoruz. Kocaelispor’u gözümüzde büyütmüyoruz. Bunu futbolcularıma da söyledim. Bütün rakiplerimizi ciddiye alıyoruz ve saygı duyuyoruz. Kocaelispor’un lider olması futbol adına dikkat çekiyor. İnanılmaz bir taraftar desteği ile oynuyor. Taraftardan ricam bu tür maçlar takımımız ve şehrimiz için çok önemli. Hem bu maçta hem de diğer maçlarda bizlere daha fazla destek vermelerini rica ediyoruz. Cumartesi günü 13.30’da kendi evimizde oynayacağımız maçta bizi yalnız bırakmasınlar. Bütün eksikleri gidererek, kadromuzdaki genç arkadaşlarımızdan da yararlanarak; bu maça hazır vaziyette çıkmak istiyoruz. Bunun yanında transfer için gayret ediyoruz. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor. İhtiyaçlarımız dahilinde 1-2 transfer daha yapacağız” ifadelerini kullandı. 

Fethiyespor'a İngiliz taraftarından moral pastası
Fethiyespor'a İngiliz taraftarından moral pastası
Fethiyespor'a İngiliz taraftarından moral pastası
Fethiyespor'a İngiliz taraftarından moral pastası
Fethiyespor'a İngiliz taraftarından moral pastası

Bakmadan Geçme