Fethiyespor'a Destek İçin Bir Araya Geldiler 

  • 3219
Fethiyespor'a Destek İçin Bir Araya Geldiler 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ikinci yarı hazırlıklarını son aşamaya getrdi. Cumartesi günü İstanbul deplasmanında Esenler Erokspor ile karşılacak lacivert beyazlılar, birlik beraberlik yemeğinde bir araya geldiler. Yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve personelin eşleri ile yer aldığı geceye Yönetim Kurulu Üyesi Nacit Çatal’ın sahibi olduğu Barbun Bistro ev sahipliği yaptı. 

Sohbet havasında geçen yemeğe Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, yöneticiler, Teknik Direktör Mustafa Ceviz, teknik heyet ve personel eşleri ile katıldı. Bu özel gecede Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu da yer aldı. Barbun Bistro’nun eşsiz ortamında gerçekleşen birlik beraberlik yemeğinde; Fethiyespor’un başarısı için camia kenetlendi ve ilk yarıdaki başarının ikinci yarıda da devam edeceği ifade edildi. Şarkıcı Gizem Erdinç ve orkestrası yemeğe şarkıları ile renk kattı. 

HER ZAMAN FETHİYESPOR’UN YANINDAYIZ
Barbun Bistro İşletmecisi Fırat Çatal yaptığı açıklamada, “Fethiyespor’un içinden birisi olarak camiamızı ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Her zaman takımımızın yanındayız. Fethiyeli olarak Fethiyespor’a hizmet etmek boynumuzun borcudur. Yöneticilerimiz ve futbolcularımızı daha önce ağırlamıştık” dedi. 

MORAL AÇISINDAN İYİ GELECEKTİR 
Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, “İkinci yarıya başlarken Başkanımız Sayın Esat Bakırcı ve yönetim kurulumuz, teknik heyet, futbolcular ve protokolümüz yemekte bir araya geldik. Bu organizasyonun moral açısından hepimize iyi geleceğine inanıyorum. frttv haberleri Yöneticimiz Nacit Çatal bizleri ağırlıyor. İnşallah ikinci yarıya iyi başlarız. Bütün camiamızın ve taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Barbun Bistro Sahibi Nacit Çatal ve personeline çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  

DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
Fethiyespor Basın Sözcüsü Nurkaya Gündoğdu açıklamasında, “Bildiğiniz gibi Antalya kampını tamamladık. Ardından takımımız Muğlaspor ile bir hazırlık karşılaşması yaptı. İkinci devrenin ilk maçını İstanbul deplasmanında oynayacağız. frttv haberleri Bu karşılaşma öncesi yöneticiler, teknik heyet, futbolcular, personelimiz; eşleri ve çocukları ile yemekte bir araya geldik. Takımımıza destek veren Fethiye Belediyesi ile oda başkanlarımız da aramızda. Protokolümüze takımımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Barbun Bistro Sahibi Nacit Çatal ve personeline böyle bir gece organize ettikleri için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.  

SIKINTILARA RAĞMEN BAŞARI GELDİ 
Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, “Eski bir Fethiyesporlu olarak, Fethiyespor camiası ile bir arada bulunmanın sevincini yaşıyorum. Eski günleri anımsadım o açıdan da benim için özel bir gün oldu. Yönetim kurulu takımı çok güç koşullarda devraldı. Sıkıntılara rağmen başarılı bir kadro oluşturdular. Sporcularımız da özveriyle mücadelelerini sürdürdüler ve birinci yarıyı ikinci sırada tamamladılar. Bu anlamda yönetim, teknik heyeti ve futbolcuları kutluyorum. frttv haberleri Biz belediye olarak başta talihsiz bir küme düşme yaşadık. Sporu her alanda destekleme yönünde kararlılığımız; Fethiyespor’u da yasalar el verdiği oranda destekleyerek sürdürdük. Elimizden gelen her desteği sağlamaya çalışıyoruz ve bunu sürdüreceğiz. Umarım bu başarılı süreç ikinci yarıda da devam eder ve Fethiyespor bir üst lige çıkar. Başarılı bir ikinci dönem diliyorum” şeklinde konuştu. 

Fethiyespor'a Destek İçin Bir Araya Geldiler 
Fethiyespor'a Destek İçin Bir Araya Geldiler 
Fethiyespor'a Destek İçin Bir Araya Geldiler 
Fethiyespor'a Destek İçin Bir Araya Geldiler 
Fethiyespor'a Destek İçin Bir Araya Geldiler 
Fethiyespor'a Destek İçin Bir Araya Geldiler 

Bakmadan Geçme