Fethiyespor zirveyi bırakmayacak

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, zirveyi bırakmak istemiyor. İskenderun Futbol kulübü galibiyetinin ardından depolamanda oynayacağı Kütahyaspor maçı hazırlıklarına başlayan, Fethiyespor'da bu önemli deplasmandan da galibiyet arzulanıyor. 5-0'lık İskenderun galibiyetinin ardından açıklamada bulunan Fethiyespor'un başarılı oyuncusu Ali Han Tuncer, 'Özgüvenimiz yerine geliyor. Biz lider takımız. Kim olursa yeneriz' ifadelerini kullandı. İskenderun Teknik Direktörü Taylan Temel ise, Fethiyespor'u kutlayıp, Fethiyespor daha iyi oynadı ve kazandı' diye konuştu.

  • 725
Fethiyespor zirveyi bırakmayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor zirveyi sevdi. Lacivert-beyazlılar Kütahyaspor ile Perşembe günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde oldukça eğlenceli geçen idmana, sakatlığı devam eden Bülent Kalecikli ile son maçta sakatlanan golcü oyuncu Yakup Alkan katılamadı. Yakup’un maç gününe kadar iyileşmesi beklenirken, Kalecikli’nin bu haftada kadroda yer alamayacağı öğrenildi. Fethiyespor’un başarılı oyuncularından Ali Han Tunçer FRT’ye yaptığı açıklamda, “Bizim için güzel bir maç oldu. Zaten sahaya lider çıkmıştık, yine lider ayrıldık. Gün geçtikçe özgüvenimiz yerine geliyor. Geldiğim günden itibaren Mesut hocamızın bizden istediği bazı şeyler vardı, bunlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Bugünde bunun meyvesini aldık. Rakiplerimizle aramızdaki puan farkını koruyup, arttırmayı amaçlıyoruz. Hedefimiz Fethiye’ye şampiyonluğu getirmek. Bu sene o sene, inşallah kupayı biz göğüsleyeceğiz. Kulübümüz maddi manevi bize her türlü imkânları sağlıyor. Bizde bu insanların emeklerinin karşılığını sahada vermeyi amaçlıyoruz. Keşke taraftarımız da yanımızda olsa… Bu hafta Kütahya deplasmanına gideceğiz. Bizim için rakiplerin ne yaptığının bir önemi yok, Kütahyaspor’un puan durumu bizi ilgilendirmiyor, biz lider bir takımız, şampiyonluğa kurulu bir takımız. O yüzden Kütahya da olsa, Nazilli de olsa sahaya yenmek için çıkıyoruz. Ligin hatrısayılır takımlarından olan İskenderun’a karşı bugün 5 farklı bir galibiyet alarak hem rakiplerimize hem de diğer tüm takımlara mesaj verdik. Zaten rakipler bizden korkuyordu, bundan sonra daha çok korksunlar, doludizgin gidiyoruz inşallah şampiyon olacağız” diye konuştu.
FETHİYESPOR HAKETTİĞİ GALİBİYETİ ALDI
Fethiyespor karşısında 5-0 yenilen İskenderun Futbol Kulübü Teknik Direktörü Taylan Temel ise FRT’ye, “Rakip bizden daha iyi oynadı. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Hedefimiz play-off veya direkt şampiyonluk, sakatlarımız var takımım yine toparlanır iyi yerlere gelir ”ifadelerini kullandı.


 

Bakmadan Geçme