Fethiyespor zirveyi bırakmayacak

3. Lig 2. Grupta İskenderun Futbol Kulübü'nü 5-0'lık net skorla yenerek puanını 23'e çıkaran Fethiyespor liderliği bırakmayacak. Seyircisiz oynanan maçta Berkay, Ali Han, Anıl Gir ve Yakup'un 2 golü ile rakibini 5-0 yenen Fethiyespor, zirveye iyice kuruldu. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, futbolcuları ve teknik kadroyu kutlayıp, 'O sene bu sene olacak' derken, Teknik Direktör Mesut Toros da, 'Yakaladığımız liderliği sonuna kadar götüreceğiz' ifadelerini kullandı.

  • 1429
Fethiyespor zirveyi bırakmayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de, Fethiyespor’un grubunda zirveye yerleşmesi sevinçle karşılandı. En yakın rakibinin 4 puan geride bırakan Fethiyespor, arka arkaya aldığı galibiyetlerle ligde fırtına gibi esiyor. İskenderun Futbol Kulübü’nü 5-0 yenen Fethiyespor’da Başkan Esat Bakırcı ve yönetim kurulu üyeleri maç sonrası büyük sevinç yaşadı. 
TEBRİK ETTİ
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “O sene bu sene olacak” dedi. Bakırcı, “Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Galibiyetimiz Fethiye halkına hayırlı olsun. Takımımız emin adımlarla ilerliyor. İnşallah bu sene, o sene olacak. Teknik heyet ve futbolcuları tebrik ediyorum. Taraftarlarımız yok ama yine de onların desteğini yanımızda hissediyoruz. Fethiye halkına destekleri için teşekkür ederim” dedi.  
HEDEFE ADIM ADIM
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros da, hedefe adım adım yaklaştıklarını vurguladı. Toros, “Maça çıkmak için tek düşüncemiz vardı. Yakaladığımız liderliği kaybetmemek. Liderliği yakalamak kolaydır ama sürdürmek zordur. Bu maç bizim için 9 puanlık bir maçtı. Oyuncularımız sahaya hükmetti. Umarım maçı izleyenlerde zevk almıştır. En yakın rakibimize 4 puan fark attık. Bu takıma inananların hedefi var. Biz bu hedefe adım adım yaklaşıyoruz. Yönetim kurulumuza ayrıca teşekkür ediyorum. Esat Bakırcı Başkanım bizler için çok önemli, bu galibiyeti Başkanıma ve yönetime, Fethiye halkına armağan ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme