Fethiyespor Yozgatspor mesaisinde

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 3. haftasında evinde Yozgatspor'u ağırlayacak. Lacivert beyazlılar ligin bu önemli maçına Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde hazırlanıyor. Toros, 'Evimizde rakibimizi en iyi şekilde ağırlayıp, kazanmak için sahaya çıkacağız' dedi.

  • 744
Fethiyespor Yozgatspor mesaisinde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligin ilk maçında Nazilli Belediyespor’u 2-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Fethiyespor, geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda ummadık bir yenilgi aldı. Darıca Gençlerbirliği’ne uzatma dakikalarında teslim olan Fethiyespor, Pazar günü saat 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda Yozgatspor ile karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarını Teknik Direktör Mesut Toros ile sürdüren Fethiyesporlu futbolcular, Darıca Gençlerbirliği maçının üzüntüsünü üzerlerinden atmaya çalıştı. Darıca Gençlerbirliği maçını kazanmaları halinde 4 bin TL prim alacakken, kaybederek bu primden de olan futbolcular Yozgatspor maçını kazanarak; kaybedilen 3 puanı telafi etmek istediklerini belirttiler. 

Akşam saatlerinde yapılan idmanları Fethiyesporlu bazı yöneticiler de izlerken, takımda Feyzullah Güneş’in dışında sakat oyuncu bulunmadığı belirtildi. Haftanın ilk idmanında Teknik Direktör Mesut Toros savunmada, orta sahada ve özellikle kanatlarda yapılan hatalardan dolayı futbolcuları uyardı. Çok basit hatalar yapıldığına dikkat çeken Mesut Toros, bu hataların takıma büyük zarar verdiğini söyledi. Toros, “Yozgatspor mesaisine başladık. Bundan böyle kaybetmeye tahammülümüz yok. Rakibimiz evinde yenilse de rehavet içinde değiliz. Futbolcu arkadaşlara güveniyorum. Kazanmak için sahaya çıkacağız” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme