Fethiyespor yılbaşı tatiline girdi 

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Antalya kampını tamamladı. Kampta 2 hazırlık maçı oynayan Fethiyespor, son maçında Modafen'i 2-1 mağlup etti. Fethiye'ye dönen lacivert beyazlı futbolculara 2 gün izin verildi. 

  • 1203
Fethiyespor yılbaşı tatiline girdi 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor birinci etap kampını Antalya’da tamamladı. Lacivert beyazlılar Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde yaklaşık bir hafta Antalya’da adeta komandolar gibi çalıştılar. 2 hazırlık maçı oynayan Fethiyespor, Ankara Demirspor ile 3-3 berabere kalırken; Aykut Sarıdoğan ve Anıl Arıcıoğlu’nun attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Fethiyespor bu maçın ardından yaptığı son çalışma ile Antalya kampını noktaladı. 

YAŞ GÜNÜ YAPTI
Antalya kampında kaleci Halil Kaşlı için doğum günü pastası kesildi. Genç kaleciye Teknik Direktör Mustafa Ceviz ve Kaleci Antrenörü Coşkun Kapudağlı sürpriz yaptılar. Doğum günü pastası ile Halil Kaşlı’ya futbolcu arkadaşları ile birlikte doğum günü kutlandı. 

HEDİYE GÖNDERDİLER 
Fethiyespor Kulübü sosyal sorumluluk projesi kapsamında Van’ın Çaldıran ilçesinde bulunan Şehit Muhammet Can Sevim okulundaki öğrencilere sıcak bir kış geçirmeleri için giysi ve kırtasiye desteğinde bulundular. Fethiyespor yöneticilerinden Cem Tufan kulübün sosyal sorumluluk projesine destekte bulunan kulüp üyelerine ve projeye katılanlara teşekkür etti. 

KAMP İYİ GEÇTİ 
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Antalya kampının oldukça yararlı geçtiğini ifade etti. Bakırcı, “2 hazırlık maçı oynadık. Takımımız iyi çalıştı. Kadroya katmak istediğimiz yeni oyuncular var. Görüşmelerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme