Fethiyespor, Yaraları Saracak

3. lig 2. grupta mücadele eden Fethiyespor geçtiğimiz hafta deplasmanda 2-0 yenildiği Karşıyaka maçının yaralarını Erbaaspor'u yenerek saracak. Lacivert beyazlılar Erbaaspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Mustafa Ceviz yönetiminde sürdürdü.

  • 779
Fethiyespor, Yaraları Saracak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’da kırmızı kart cezalısı Mert Caymaz ile sakatlığı devam eden ve İstanbul’da tedavi gören Turgay An Erbaaspor maçında yer alamayacak. Cumartesi günü Fethiye şehir stadında saat 13.30’dabaşlayacak karşılaşmayı kazanıp zirveden kopmak istemiyoruz diyen Teknik Direktör Mustafa Ceviz ‘Erbaaspor maçı hazırlıklarını Cuma günü yapacağımız son çalışma ile tamamlayacağız’ dedi. 
Fethiyespor zirveden kopmamak için evinde oynayacağı Erbaaspor maçını kazanmak istiyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Karşıyaka’ya 2-0 yenilen Fethiyespor, Payasspor’u 1-0 yenerek haftayı 3 puanla kapatan Tokat ekibini yenerek yara sarmak istiyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde oldukça yorucu bir idman yapan lacivert beyazlı futbolcular idman sonunda penaltı ve gol çalışması da yaptılar. Karşılaşmayı Tekirdağ bölgesinden Serkan Eryılmaz yönetecek olup yardımcılıklarını aynı bölgeden Barış Çardaklı ile Edirne bölgesinden Anıl Küçükkaraca yapacak. Aynı bölgeden Yaşar Demir ise 4. Hakem olarak görevlendirildi. Fethiyespor’un maça Serkan Demirol, Hüseyin Rüzgar, İbrahim Ethem Sevinç, Erdi Bakırcı, Sabri Turgut, Mert Özmen, Cemal Şener, Fatih Üge, Anıl Gir, Anıl Arıcıoğlu ve Halil İbrahim Cenik 11’i ile çıkması beklenirken konuk Erbaaspor’un ise maça Taylan Arman, Murat Torun, Mehmet Tatlı, İsmail Bulut, İsmail Baydıl, Hasan Türk, Berat Boz, Mehmet Demirözü, Rıdvan Gökçe, Oğuzhan Yıldırım ve Mehmet Tolunaygül, 11’i ile çıkması bekleniyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz Erbaaspor maçı hazırlıklarını tamamladık. Futbolcularımız maçın önemini kavradılar. Futbolcularımıza güveniyoruz. Eksik olarak kırmızı kart cezalımız Mert Caymaz ve sakat olan Turgay An’ın dışında eksiğimiz yok. Sahaya mutlak kazanmak için çıkacağız. Tüm taraftarlarımızı ve Fethiye halkını bu karşılaşmaya bekliyoruz’ diye konuştu.  
 

Bakmadan Geçme