Fethiyespor, yara saracak

3. lig 2. Grupta Pazar günü Fethiye Şehir Stadı'nda Halide Edip Adıvar Spor ile karşılaşacak olan Fethiyespor, Kütahyaspor yenilgisini unutturmak istiyor. Saat 13:00'de oynanacak maç öncesi hazırlıklarını sürdüren Fethiyespor, yeni bir seri başlatmak için oldukça umutlu. Teknik Direktör Mesut Toros ' Bizler profesyonel insanlarız. Hedefimiz aynı şekilde devam ediyor. Yine seri yakalamak istiyoruz. Bu hafta Halide Edip maçıyla da bunu başlatmak istiyoruz' dedi.

  • 758
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiyespor, yara saracak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. lig 2. Grupta liderliğini devam ettiren lacivert beyazlılar, Belediye Kütahyaspor yenilgisini unutturmak için evinde oynayacağı Halide Edip Adıvar Spor maçını kazanmak istiyor. Grupta liderliğini 23 puanla devam ettiren Fethiyespor'da Bülent Kalecikli ve Erkan Kapar'ın sakatlığı devam ederken, Harun da fıtık ameliyatı oldu. Halide Edip Adıvar Spor maçı hazırlıklarını Ölüdeniz tesislerinde gerçekleştiren Fethiyesporlu futbolcular, Belediye Kütahyaspor maçının geride kaldığını, bundan sonraki maçları kazanıp ilk yarıyı lider olarak tamamlamak istediklerini söylediler.
BEKLENMEYEN MAĞLUBİYET
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, beklenmeyen bir mağlubiyet aldıklarını belirterek "Takımın performansından çok memnunduk. 7 haftalık yakaladığımız bir yenilmezlik serisi vardı. Bunu sürdürmek istiyorduk. Çok isteyen kazandı. Buna rağmen puan veya puanları da alabilirdik. Ama bireysel olarak yaptığımız iki hata yüzünden maçı verdik. Kırılma anları vardı. Reaksiyon gösterdik, pozisyon yarattık, değerlendirilmeyince sonuçta mağlup olduk. Bizim için o maç bitmiştir. Bizler profesyonel insanlarız. Hedefimiz aynı şekilde devam ediyor. Yine seri yakalamak istiyoruz. Bu hafta Halide Edip maçıyla da bunu başlatmak istiyoruz" dedi.
RAKİBİ ANALİZ ETTİK
Toros, 3 futbolcusunun sakat olduğunu ifade ederek "Erkan antrenmanda, bileğine aldığı darbeden dolayı sakatlandı. Tedavisi sürüyor. Bülent'in sakatlığı devam ediyor. Harun, çift taraflı fıtık ameliyatı oldu, o da şu anda yok. Onun haricinde büyük bir sakatlığımız, problemimiz yok. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu hafta pazar günü gerçekten önemli bir maç oynayacağız. Rakibimizin 6 maçlık yenilmezlik serisi var. 5 beraberlik, bir galibiyeti var. Tabi ki sahada bir oyun felsefeleri var kendilerine göre. Bu 6 maç tesadüfi olamaz. Biz de buna göre önlemlerimizi alıp çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.
 FARKLI MOTİVASYONLA ÇIKIYORLAR
Tecrübeli teknik adam Mesut Toros, "lider olunca karşımıza farklı motivasyonla çıkıyorlar" diyerek "Bence ligimizde birçok sürpriz oluyor. Onlardan bir tanesi de bizdik. Mağlubiyet hiç beklemiyorduk. En kötü berabere biter diye düşünüyorduk. Maalesef öyle olmadı. Herkes herkesi yenebiliyor. Bizim hedefimiz olduğu için bizim için avantajlı olduğunu düşünüyoruz. Çünkü herkesin hedefi olduğu zaman herkes biraz daha farklı maçlara çıkıyor. Ama biz hedef takım olduğumuz için herkes bize karşı farklı bir şekilde oynamaya çalışıyor. Farklı motivasyonla oynamaya çalışıyor. Bunda biraz maç şansının da önemi var. Futbol psikoloji. Biz de buna çok inanıyoruz. Biz profesyoneliz. Hiç bir zaman geçmişi düşünmüyoruz. Önümüzdeki önemli maça hazırlanıyoruz" şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
 

Bakmadan Geçme