Fethiyespor'un şampiyonluk kupası duygusal anlar yaşattı

TFF ikinci lige yükselen Fethiyespor'da taraftarlar derneği şampiyonluk kupasını Fethiyespor'un unutulmayan efsane taraftar ve futbolcularının mezarlarına götürerek aileleriyle duygusal anlar yaşattı.

  • 1243
Fethiyespor'un şampiyonluk kupası duygusal anlar yaşattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor taraftarlar derneği başkanı Alper Samurkaş ile Fethiyespor apaçiler tribün lideri Ayhan Karşit  ve bir grup taraftar Fethiye Hallaçlar mezarlığındaki eski kaleci Adnan Kartal, eski tribün lideri Mehmet Emin Keskin ile 2013 yılındaki şampiyonluk kutlamasından dönerken trafik kazasında hayatlarını kaybeden cefakar taraftarlar  6.5 yaşındaki Emirhan Mehmet Gönen ile babası Muhammed Gönen(31),Çatalarık Şehir mezarlığında da eski tribün lideri Alaaddin Gerçekbilen ve Karagedik mezarlığında da eski Fethiyespor cefakar taraftarlarından Mehmet Koç’un mezarı ziyaret edilip dualarda bulunuldu.Fethiyespor'un şampiyonluk kupası duygusal anlar yaşattıFethiyespor'un şampiyonluk kupası duygusal anlar yaşattı
Özellikle 2013 yılındaki şampiyonluk kutlamasından dönerken trafik kazasında hayatlarını kaybeden Muhammed Gönen ve oğlu Emirhan Mehmet Gönen’in ailesi Fethiyespor’un şampiyonluk kupasının mezarın başına konulmasından dolayı oldukça duygusal anlar yaşadılar. Acılı baba Mehmet Gönen anne Nanifer Gönen, kardeşleri Aydın Gönen ve Semra Aytuğ gözyaşlarını tutamadılar. Fethiyespor sevdalısı Muhammed Gönen ve oğlu Emirhan Mehmet Gönen’in mezarı başındaki kupa dakikalarca dururken acılı anne Nanifer Gönen “Oğlum ve torunum bu kupayı şu an görüyordur. Çok duyguluyum. Fethiyespor şampiyon olduğu için ve kupanın oğlum ve torunumun mezarına gelmesinden dolayı çok duygulandım. Taraftarlar derneğimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Acılı baba Mehmet Gönen ise ‘’Evlatlarımı hatırladığınız için çok mutlu olduk. Söyleyecek söz bulamıyorum. İnşallah Fethiyespor yine şampiyon olur evlatlarım mezarda çok sevinirler’’dedi. 
Semra Aytuğ ise ‘’9 yıl oldu kardeşim ve oğlu Fethiyespor’un şampiyonluk kutlamasından dönüyorlardı. Trafik kazasında can verdiler. Kupanın buraya getirilmesi bizi çok onurlandırdı. Fethiyespor’umuzun şampiyonluğu bizi çok mutlu etti’’ diye konuştu.
Kardeşi Aydın Gönen ise ‘’Şu an çok duygulandık. Onlar Fethiyespor sevdalısıydılar. Fethiyesporun maçlarını kaçırmazlardı. Fethiyespor şampiyon oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Kardeşim ve oğlu şu anda çok mutlu olmuşlardır diye konuştu. Fethiyespor'un şampiyonluk kupası duygusal anlar yaşattıFethiyespor'un şampiyonluk kupası duygusal anlar yaşattı
Tribün lideri Ayhan Karşit  ise ‘’Bugün hayatını kaybeden Fethiyespor sevdalılarına şampiyonluk kupasını getirdik. Onları unutmadık. Hiç unutmayacağız. Ruhları şad  olsun. Bugün duygusal anlar yaşadık. Fethiyespor yeni şampiyonluklar yaşayacak yeni kupalarla emeği geçenleri ziyaret etmeye devam edeceğiz’’ dedi. 
Fethiyespor taraftarlar derneği başkanı Alper Samurkaş ise ‘’Fethiyespor’a geçmişte emek verip hayatını kaybeden başkan, yönetici, futbolcu, tribün lideri ve unutulmayan efsane taraftarlarımızın mezarlarına şampiyonluk kupasını getirdik. Bugün duygusal anlar yaşadık. Fethiyesporumuz şampiyon oldukça kupa bu Fethiyespor sevdalılarına getirilmeye devam edecek.’’ ifadelerinde bulundu. Fethiyespor'un şampiyonluk kupası duygusal anlar yaşattıFethiyespor'un şampiyonluk kupası duygusal anlar yaşattı

Bakmadan Geçme