Fethiyespor'un Rakibi Belediye Derincespor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 32.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Kocaeli ekiplerinden Belediye Derincespor ile karşılaşacak. Mücadele, 24 Mart Pazar günü saat 14.00'da Derince Belediyespor Doğal Çim Stadyumu'nda oynanacak.

  • 895

 

Fethiyespor'un Rakibi Belediye Derincespor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 32.Hafta müsabakasında evinde ligin 17.sırasında bulunan Belediye Derincespor ile karşılaşacak.

Fethiyespor'un Rakibi Belediye Derincespor

Fethiyespor, son maçında Uşakspor’u evinde 4-0 mağlup ederken Fethiyespor’un rakibi Belediye Derincespor deplasmanda 24Erzincanspor’a 1-0 mağlup oldu. Bu iki ekibin oynadığı son maçta Belediye Derincespor, rakibi Fethiyespor’u Fethiye’de 1-2 mağlup etmişti. Belediye Derincespor’un teknik direktörünün de ilk dönemde Fethiyespor’u çalıştıran Taner Gülleri olması da notlar arasına girdi. 

Fethiyespor'un Rakibi Belediye Derincespor

24 Mart Pazar günü saat 14.00’de Derince Belediyespor Doğal Çim Stadyumu’nda oynanacak olan Belediye Derincespor – Fethiyespor müsabakasını İzmir bölgesinden B Klasman Hakemi Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek. Kestanlıoğlu’nun yardımcılıklarını Barış Sun ile Melih Kurtuluş yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak da Hasan Avcı görev yapacak. Bu müsabaka  TFF YouTube kanalından canlı yayınlanacak.
 

Bakmadan Geçme