Fethiyespor'un başına Ataçocuğu geçti 

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, bu sezon 3. hocası olan Enver Ataçocuğu ile sözleşme imzaladı. Teknik Direktör Bahri Kaya ile yollarını ayıran Fethiyespor'da göreve gelen Ataçocuğu, Tokatspor hazırlıkları kapsamında ilk antrenmanına çıktı. 

  • 4058
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiyespor'un başına Ataçocuğu geçti 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sezona Mesut Toros ile başlayan Fethiyespor, daha sonra göreve Bahri Kaya’yı getirmişti. Kaya ile yolların ayrılmasının ardından geçtiğimiz dönemlerde, Fethiyespor’da teknik direktörlük ve yardımcı antrenörlük görevlerinde bulunan Enver Ataçocuğu; yeniden takımın başına geçti. Tokatspor ile Çarşamba günü kendi evinde karşılaşacak olan Fethiyespor’da ilk idmanına çıkan Enver Ataçocuğu’nun ekibinde yardımcılıklarını Serdar Sarıçoban ve Mahmut Oktay yapıyor. 

Hastalıktan dönen oyuncular Hayrullah, Anıl Gir ve Fatih’in takıma katılması sevinçle karşılandı. Antrenmanı Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Tufan ve Nurkaya Gündoğdu da izlerken; günün antrenmanı oldukça neşeli geçti. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu yaptığı açıklamada, “Fethiyespor futbola başladığım yer. Antrenörlükte buralara gelmeme vesile olan bir kulüp… Kulübe çok minnettarım. Beni göreve getiren başkanımız ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Benim için gurur verici. Ligden direk çıkma adına geride kaldık ama önümüzde 3 haftalık bir süreç var. İyi bir takımımız var.  Başaracaklarına inanıyorum. Taktiksel anlamda eksiklerimiz gidereceğiz. Playofflara hazır halde gelmiş olacağız. Allah’ın izniyle şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum” diye konuştu. 

Fethiyespor Basın Sözcüsü Nurkaya Gündoğdu, “Bahri Kaya hocamız ile yolları ayırdık. Enver Ataçocuğu ile bu son bölümde en iyi sonuçları almaya çalışacağız. Kendisi kulübümüzün içerisindeydi. Bizim çocuğumuz. Daha önce liglerde yardımcı antrenörlük, teknik direktörlük yapmış bir kişi.  Kendisine Mahmut ve Serdar hoca yardımcı antrenör olarak yardımcılık yapacak. Futbolcularımızın da hoca değişikliğine reaksiyon göstereceğini düşünüyorum. Kaybettiğimiz bir şey yok. Playoff şansımız hala devam ediyor. 3 lig maçımız var. Ardından 5 maçı 1. Bitiren 2. Lige çıkabiliyor. Grubumuzdaki diğer takımları yakından tanıyoruz. İnşallah takım yeni hoca ile kendine gelip, iyi bir oyun sergiler. Kalan maçların hepsi final havasında geçecek. Yeni hocamız hayırlı olsun” dedi. 

Fethiye Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan da “Yönetim kurulu olarak, doğru planlama ile çok güzel işler yaptık. Transferlerde ve hoca seçimlerinde eleştiri yapılacak işler yapmadık. Her zaman planlar doğru gitmiyor. Herhangi bir şey kaybetmedik. Biz ilk günün inancını taşıyoruz. Sonuna kadar devam ettireceğiz. Alınan kararlar ilk gün tebrik ediliyor. Aynı kişiler 4 hafta sonra sitem ediyor. Bizler kulüp için hep daha iyisini yapmaya çalıştık. Bazen bu hamleler doğru olmuyormuş. Mesut ve Bahri hocamızdan Allah razı olsun. Kulübe herhangi bir yük getirmediler. Tazminat talepleri olmadan ayrıldılar. Kendi çocuğumuz, hocamız Emre Ataçocuğu ve Fethiyeli, yardımcıları ile özümüzde dönme kararı aldık. Bu 3 haftayı çok iyi geçirirsek, en az 7 puan alacağız. Çok rahat playoff mücadelesine başlayacağız. O zaman olacakları göreceğiz. Her zaman iyi yerde olacağız. Taraftarlarımız bunu bilsin” şeklinde ifadeler kullandı. 

Fethiyespor'un başına Ataçocuğu geçti 
Fethiyespor'un başına Ataçocuğu geçti 
Fethiyespor'un başına Ataçocuğu geçti 
Fethiyespor'un başına Ataçocuğu geçti 
Fethiyespor'un başına Ataçocuğu geçti 
Fethiyespor'un başına Ataçocuğu geçti 

Bakmadan Geçme