FETHİYESPOR'U ÖZEL GENÇLER UĞURLADI

3. Lig 2. Grup'ta Cumartesi günü (bugün) Kocaelispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fethiyespor, bu zorlu deplasmana puan ve puanlar için gitti. Fethiyespor'un son antrenmanını ziyaret eden Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi gençleri, Erokspor galibiyetinden dolayı Fethiyespor'u kutlayıp, Kocaelispor maçında başarılar dilediler.

  • 930
FETHİYESPOR'U ÖZEL GENÇLER UĞURLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor Kocaelispor ile saat 19:00'da karşılaşacağı maç için Kocaeli'de karşılaşma saatini bekliyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde son antrenmanda karşılaşmanın provasını çift kale antrenman maçı ile yapan Fethiyespor'da sakat oyuncu bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta evinde Erokspor'u 3-0 yenen Fethiyespor, bu maçı da puan ya da puanlarla kapatmak istiyor. Fethiyespor'un deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçını İstanbul bölgesinden Serdar Akkoçoğlu yönetecek olup, yardımcılıklarını Selim Şenöz ve Erdem Değirmenci yapacak. Fethiyespor'un maça muhtemelen Erokspor maçındaki kadrosu ile çıkması beklenirken; Kocaelispor'un da deplasmanda Payasspor ile yendiği kadrosu ile çıkması bekleniyor. Kocaelispor'un maça Erdinç Karakaş, Kemal Can Aydemir, Serdar Ümit Deniz, Yakup Alkan, Talha Mayhoş, Feridun Kıroğlu, Semih Karadeniz, Burak Süleyman, Taha Batuhan Yayıkcı, Mesut Özdemir ve Ercüment Kafkasyalı 11'i ile çıkması tahmin edilirken, Fethiyespor'un ise Hüseyin Rüzgar, Sabri Turgut, Efe Can Çölbekler, Anıl Gir, Halil İbrahim Cenik, Turgay An, İbrahim Ethem Sevinç, Serkan Demirol, Mert Caymaz ve Anıl Arıcıoğlu 11'i ile çıkması bekleniyor. Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Cem Tufan, ''Bu ilk deplasmandan kaybetmeden dönmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı tamamlayıp, maç saatini bekliyoruz. Futbolcularımız bu önemli maçı puan ya da puanlarla kapatmak arzusunda'' ifadelerini kullandı.
REHABİLİTASYON GENÇLERİ SON ANTRENMANI ZİYARET ETTİ
Fethiyespor'un Kocaelispor maçına hareketinden önce yaptığı Fethiye Şehir Stadındaki son antrenmanını ziyaret eden Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi gençleri futbolculara moral ve motivasyon sağladı. Merkez Müdürü Fevzi Koyunoğlu ile birlikte Fethiyespor antrenmanını ziyaret eden Fethiyespor formaları giymiş gençler Teknik Direktör Mustafa Ceviz, kaptan Sabri Turgut ve Eftal Berk'e boş zamanlarında yaptıkları resimleri armağan ederken, baklava ikramında da bulundular. Lacivert beyazlı teknik patron Mustafa Ceviz, ''Bu önemli maç öncesi bu ziyaret takımıma büyük moral verdi. Bu özel gençlerin Fethiyespor sevgisini boşa çıkarmayacağız. Erokspor galibiyetinden dolayı bizleri kutlayan gençlerimize teşekkür ediyorum ve tüm Fethiye'ye örnek olmasını diliyorum'' dedi.

Bakmadan Geçme