• Haberler
  • Spor
  • Fethiyespor Transferde Gaza Bastı! 15 Futbolcuyla Sözleşme İmzalandı

Fethiyespor Transferde Gaza Bastı! 15 Futbolcuyla Sözleşme İmzalandı

Bu sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor'da transfer çalışmaları son sürat sürüyor. Fethiyespor 10 yeni futbolcu ile sözleşme imzalarken, 5 oyuncusu ile de sözleşme uzattı.

  • 681

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda Fethiyespor, TFF’nin kulüplere duyurduğu genç oyuncu planlamasına uygun olarak kadrosunda önemli değişiklikler gerçekleştirdi. 5’i iç transfer olmak üzere toplamda 15 futbolcu ile sözleşme imzalandı. İç transferlerde;  Serdar Ümit Deniz, Şahan Akyüz, Halil Kaşlı, Cihan Kazan ve Burak Özduman ile sözleşme uzatıldı. 

Dış transferlerde ise yurt dışı basınında “gelecek vaat eden” oyuncular ile anlaşma sağlandı. Yapılan transferler şu şekilde: Fransa’nın FC Chambly Oise takımından Samed Hakan Kılıç, yine Fransa’dan 18 yaşındaki genç oyuncu İbrahim Yüksel,  Almanya’nın Saarbrücken takımından 19 yaşındaki santrafor Leo Can Şahin, İsviçre’nin Concordia takımından 17 yaşındaki Kayrahan Yılmaz, Amasyaspor’dan 21 yaşındaki sağ bek Okan Erdik, Pendikspor U19’dan Efe Sayhan, Samsunspor’dan 19 yaşındaki santrafor Berhan Deniz, Çaykur Rizespor’dan Aziz Aksoy; Alanyaspor’dan kiralık olarak Emre Bekir ve Çağan Kayra Erciyas’ı kadrosuna kattı.
 

Bakmadan Geçme